medrek.se

Sjuksköterska till Personalpoolen

Regioner
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Sjuksköterska till Personalpoolen

Arbetsplatsbeskrivning

I Jämtlands län med sina 128 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2500 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.
Nu startar vi Personalpoolen, en ny enhet som ska tillhandahålla gemensamma personalresurser främst inom områdena kirurgi, medicin och ortopedi på Östersunds sjukhus.

Om Dig
Är du trygg i din roll som sjuksköterska, har viljan och drivet att möta nya utmaningar varje dag och känner att din insats är viktig?
Är tiden rätt för dig att ta nästa steg och utvecklas ytterligare i din roll som sjuksköterska? Här får Du möjlighet att använda din kompetens och vara med och bygga upp en ny verksamhet.
Vi ställer höga krav på din omvårdnadskompetens och Din förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och situationer, i gengäld erbjuder vi en ersättning väl anpassad för uppdraget.
Vi jobbar hela tiden strukturerat med förbättringar och vår ambition är alltid att arbeta med kompetensutveckling.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare i personalpoolen träffar du patienter inom områdena medicin, kirurgi och ortopedi. Andra områden kan tillkomma senare. Du får inskolning på varje arbetsställe Du arbetar på.
Tjänsten innebär rotationsarbete dag, kväll och natt. Möjlighet att enbart jobba som nattsjuksköterska finns. Schemaläggning i samråd med Din chef ger goda möjligheter att påverka när Du arbetar och hur din fritid ser ut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom medicin, kirurgi eller ortopedi. Erfarenhet inom flera av dessa områden är meriterande.
Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till Region Jämtland Härjedalen som helhet. du tror på utveckling och vårdens möjligheter. Att arbeta personcentrerat med patienten i fokus är naturligt för dig.
Som person är du lyhörd, flexibel och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och tycker det är roligt med förändringar.

Du delar region JH värdegrund.
Meriterande är även:
• Tidigare erfarenhet som ledningssjuksköterska.
• Vana av att leda en arbetsgrupp.
• Specialistutbildning eller annan vidareutbildning

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan! Vi kommer att hantera ansökningarna löpande under ansökningstiden.
Om du inte kommer från Östersund, har Region Jämtland Härjedalen möjlighet att hjälpa till med bostad. Ytterligare information via vår hemsida.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning sker löpande.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Håkan Flyman
Enhetschef
Telefon: 073-098 74 79
Email: hakan.flyman@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Kerstin Lilja
Vårdförbundet
Telefon: 063-142935
Email: kerstin.lilja@vardforbundet.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/61/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-26

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Personalpoolen

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård