medrek.se

Sjuksköterska till Plastikkirurgiska mottagningen!

Regioner
Utgår

2020-09-21

Ansök nu

Sjuksköterska till Plastikkirurgiska mottagningen!

Om tjänsten
Vi arbetar tvärprofessionellt på vår mottagning. Arbetsuppgifterna omfattar telefonrådgivning,  vara behjälplig på läkarmottagningar, remisshantering, assistera plastikkirurger vid polikliniska operationer samt självständiga omläggningsmottagningar. 

Tempot på mottagningen är omväxlande och vi arbetar måndag-fredag dagtid. 
 
Vi söker 
Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna en ny kollega till oss. Vi söker dig som vill bidra med kunskap och erfarenhet till vår arbetsgrupp!  Är det du? Då är du varmt välkommen att söka en tjänst som sjuksköterska på Stockholms Läns Landstings enda plastikkirurgiska mottagning!

Du som söker till oss bör vara nyfiken och ha en empatisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en mottagning med ett växlande arbetstempo. 

Kvalifikationer 

  • Krav: Legitimerad sjuksköterska
  • Meriterande: Tidigare erfarenhet av plastikkirurgi/kirurgi och mottagningsarbete är meriterande samt utbildning inom sårvård.

Vi använder Take Care som journalsystem. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Plastikkirurgiska mottagningen!

Karolinska Universitetssjukhuset