medrek.se

Sjuksköterska till PrePostOp Huddinge

Regioner
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Sjuksköterska till PrePostOp Huddinge

Välkommen till oss på Pre- och postop i Huddinge! Vi tar emot och vårdar nyopererade patienter dygnet runt i samband med både akuta och elektiva operationer.

Vill du arbeta i en stimulerande miljö med variation i arbetet där ditt arbete präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo och kompetenta kollegor? Då ska du söka till oss!  

Klicka här för att se vår film där vi berättar lite mer om hur det är att jobba hos oss!

Vi är en funktionsenhet inom Perioperativ Medicin och Intensivvård och tar emot nyopererade patienter dygnet runt och utför avancerad postoperativ vård samt pre- och postoperativ optimering av patienter. Ungefär 20 % av våra patienter är barn.  

Våra patienters vårdtid varierar mellan en timme upp till ett dygn, vilket innebär att arbetet som sjuksköterska hos oss är väldigt varierande. Under VT 2020 kommer vi att flytta in i ett nytt operationshus, Chopin, och därmed utöka våra vårdplatser från idag 42 till 44 stycken.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård, övervakning och smärtbehandling. Preoperativa förberedelser, behandling och optimering inför olika typer av kirurgi förekommer också. 

Du kommer att komma i kontakt med en mycket varierande patientgrupp, bland annat patienter med svikt i vitala funktioner såsom andning och cirkulation. Detta gör att både arbetsuppgifterna och arbetstempot är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.  

Vi erbjuder  

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning samt alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.  

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  

När du börjar hos oss kommer du att få ett inskolningsprogram som anpassas efter dina behov.  

Du kommer att ges möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra funktionsområden, exempelvis inom anestesi, operation och/eller intensivvård. 

Vi tar även fram en individuell kompetensutvecklingsplan tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. 

Hos oss finns också möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot akutsjukvård (60hp). Studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden. 

Vi söker 

För att trivas hos oss ser vi att du, utöver svensk sjuksköterskelegitimation, har minst två års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. 

Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom anestesi-/intensiv- eller akutsjukvård. 

Vi söker sjuksköterskor för både dag/kväll- och nattjänstgöring. Möjlighet att arbeta deltid kan diskuteras för dig som är intresserad av det.

Om du tycker att detta låter spännande och vill veta mer, ring gärna till Christian, 08-585 803 31.  

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska! 

Ansökan

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! 

Din ansökan ska innehålla: 

- CV 

- Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 

I stället för att skriva ett personligt brev ber vi dig att besvara frågeformuläret som dyker upp när du ska skicka in din ansökan.

Observera att då vi arbetar med barn beställer vi alltid ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret under rekryteringsprocessen. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Christian Bartholomäus 
Omvårdnadschef, Pre- och postop i Huddinge
08-585 803 31
christian.bartholomaus@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Markus Frick, telefon via växel 08-585 800 00
Kommunal, Carina Hultgren, telefon via växel 08-585 800 00

Dela detta jobb

Sjuksköterska till PrePostOp Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset