medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Psykiatrisk vårdavdelning 4B utökar nu sin bemanning och söker nu sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta nära med patienterna och som vill ha tid för att möta och samtala med sina patienter.

På 4B arbetar vi med meningsfull heldygnsvård, detta innebär att vi har grupper för patienterna som personalen har tagit fram och även leder. Där får patienterna lära sig mer om hur de ska hantera sitt mående hemma efter utskrivning för att öka deras livskvalité. Vi strävar efter att involvera patienterna i vården för att skapa delaktighet och möjlighet för patienterna att påverka sin tid i slutenvården.

Vi har ett mentorprogram där nyanställda har en mentor första året. På 4B går personalen en utbildning som heter Psyk-e Bas, vilken gör att du kommer att få en god grund att stå på i ditt dagliga arbete, även om du inte har erfarenhet från psykiatri sedan tidigare!

4B har 14 vårdplatser och vårdar främst patienttillstånd med förskjutningar i stämningsläget, men även andra allmänpsykiatriska tillstånd. Vården utformas utifrån patientens individuella behov. Vi söker positiva, engagerade medarbetare som har lätt för att samarbeta, kan hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Område psykiatri rymmer både öppen- och heldygnsvård och är uppdelad i specialiserade bedömnings- och behandlingsenheter som bistår patienter i Jämtland i behov av specialistpsykiatri. Sammanlagt har området ca 270 medarbetare som hjälper våra patienter med psykisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning

Hos oss jobbar du tillsammans med sjuksköterskor, skötare/undersköterskor, läkare och kurator. Du får ett brett och spännande arbetsfält och ett nära samarbete med områdets öppenvård.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.
Meriterande är om du har erfarenhet och/eller vidareutbildning inom psykiatri.

Du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga.

Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

https://psyk-e.se/

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. I denna tjänst ingår helgtjänstgöring.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Johan Thomas
Enhetschef Psykiatrisk vårdavdelning 4B
Telefon: +46730652471
Email: johan.thomas@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Ylva Kortekaas Genstrand
Vårdförbundet Öppenvård
Telefon:
Email: ylva.kortekaas@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/399/2023
Sista ansökningsdag: 2023-12-12

Sjuksköterska till psykiatrisk vårdavdelning 4B

Regioner
Utgår

2023-12-12

Ansök nu

Dela detta jobb