medrek.se

logga

Sjuksköterska till Rättspsykiatriska regionkliniken avd 98, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska till Rättspsykiatriska regionkliniken avd 98, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar. Avdelning 98 är förlagd på Sundsvalls sjukhus och har 15 vårdplatser.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Hos oss kan du trivas och utvecklas. Vi söker nu sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta med rättspsykiatrisk omvårdnad.

Arbetsuppgifter

Inom rättspsykiatriska regionkliniken arbetar vi utifrån rollen som kontaktperson där du som sjuksköterska har ett övergripande omvårdnadsansvar som en del av ett multiprofessionellt team. Du deltar bland annat i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder, läkemedelsadministration, riskbedömningar, vårdplaneringar, funktionsbedömningar, samtal, ronder, journalföring o.s.v.

Vid kliniken finns goda möjligheter att vidareutvecklas i sin yrkesroll och ta ett större ansvar i organisationen genom t.ex. kvalitetsarbete, patientsäkerhetsarbete, psykoedukativa insatser och gruppinterventioner. Som en del i arbetet kring din yrkesmässiga utveckling använder vi oss av kompetenstrappa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande är vidareutbildning inom psykiatri. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift, flerspråkighet är meriterande.

Som person är du trygg, stabil och har en god självinsikt. Du är ansvarstagande och besitter förmågan att själv kunna strukturera och driva ditt arbete. Din samarbetsförmåga är viktig i och med att du i rollen arbetar i ett multiprofessionellt team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

RPK tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Tommy Söderström

Enhetschef

Telefon: +4660149767

E-post: tommy.soderstrom@rvn.se

 

Peter Wallner

Vårdförbundet

Telefon: 060-181950

E-post: peter.wallner@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Rättspsykiatriska regionkliniken avd 98, Sundsvall

Region Västernorrland