medrek.se

Sjuksköterska till Reumatologens Dagvård, Huddinge

Ansök nu

Sjuksköterska till Reumatologens Dagvård, Huddinge

Vi erbjuder  
En chans att komma till vår kompetenta och glada arbetsgrupp på dagvården M88. Vi hoppas att just du vill komma till oss och förgylla våra arbetsdagar.
 
Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram. Utifrån dina behov kommer du att få fortlöpande kompetensutveckling. Vi arbetar ständigt med att utveckla oss, såväl inom det medicinska området som inom omvårdnaden. 
 
Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt.
 
Om tjänsten 
 På Reumatologens dagvård arbetar du som en av fem sjuksköterskor i nära samarbete med läkare och undersköterska för ett optimalt patientomhändertagande. I arbetet ingår bland annat infusionsbehandlingar, samordning av utredningspatienter, rådgivning via telefon och 1177 Mina Vårdkontakter, administrativt arbete som att kalla patienter och bevaka väntelistor/vårdplaner, läkemedelsinformation och instruera patienter vid olika läkemedelsbehandlingar.
 
Tjänsten är måndag till fredag, dagtid, med placering i Huddinge.

Vi söker

  • Dig som är nyfiken, har ett gott ordningssinne, är flexibel och har god samarbetsförmåga.
  • Du gillar att arbeta i team, men trivs även med en hög grad av självständigt arbete. 
  • Du har ett positivt förhållningssätt till dina patienter, kollegor och arbetsuppgifter. 
  • Du sätter patienten i centrum och tycker det är spännande att vara med och utveckla 
  • verksamheten.

 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska.
Meriterande:  Erfarenhet av öppenvård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Reumatologens Dagvård, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset