medrek.se

Sjuksköterska till Reumatologmottagningen i Huddinge

Regioner
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Sjuksköterska till Reumatologmottagningen i Huddinge

Vill du ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att utvecklas? Det kan du få hos oss. Vi är ett universitetssjukhus och är en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang och din kunskap skapar en bättre vård för våra patienter.

Vi erbjuder

En chans att komma till vår arbetsgrupp på mottagningen, R73, och vi hoppas att just du vill komma till oss och förgylla våra arbetsdagar. Du blir del av en välkomnande och prestigelös arbetsgrupp bestående av fem sjuksköterskor och två undersköterskor som har ett mycket gott samarbete. Vi stöttar varandra och tillsammans arbetar vi för våra patienter.

Reumatologmottagningen bedriver en högspecialiserad vård och forskning. Du får en bred kompetens och du får arbeta i frontlinjen med de senaste behandlingsformerna. 

Vi arbetar ständigt med att utveckla oss, såväl inom det medicinska området som inom omvårdnaden. Det innebär att vi är en forskningsintensiv klinik med stora möjligheter till att arbeta med och i olika projekt.

Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram. Utifrån dina behov kommer du att få fortlöpande kompetensutveckling. 

Reumatologmottagningen tillhör medicinsk enhet (ME) Gastro, Hud, Reuma. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på vårt ME på Karolinska Universitetssjukhuset.
Som anställd får du även givetvis ta del av våra förmåner.

Om tjänsten

På reumatologens mottagning jobbar du som patientansvarig sjuksköterska i nära samarbete med läkare och undersköterska för ett optimalt patientomhändertagande.

I arbetet ingår bland annat telefonrådgivning, administrativt arbete, delegering att hantera provsvar, läkemedelsinformation och att instruera patienter vid olika läkemedelsbehandlingar.

Arbetstiden är måndag till fredag, dagtid.

Vi söker dig som: 

Uppskattar att arbeta i en forskningsintensiv miljö och tycker om administrativt arbete.

Sätter patienten i centrum och tycker det är spännande att vara med och utveckla
verksamheten.

Har mod att agera efter din egen övertygelse.

Är lugn och kontrollerad i stressade- eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker.

Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.

Har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

 

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med minst ett årsyrkeserfarenhet 

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete inom reumatologi och/eller mottagningsarbete

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Reumatologmottagningen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset