medrek.se

Sjuksköterska till rollen som klinisk omvårdnadsledare, Bäckenkirurgi 8 i Solna

Regioner
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Sjuksköterska till rollen som klinisk omvårdnadsledare, Bäckenkirurgi 8 i Solna

Referens nummer

2021/4032

Vill du utvecklas i din roll som sjuksköterska samtidigt som du bidrar till utveckling av kollegor och vår verksamhet? Vill du bedriva en vård utöver det vanliga där lärandemiljö står i fokus?

Då kanske det är dig vi söker till tjänsten som klinisk omvårdnadsledare!

Om tjänsten
Som klinisk omvårdnadsledare är du med och driver omvårdnadsarbetet. Du agerar mentor i nära relation till kollegor. Du kommer arbeta med undervisning, utbildning samt agera stöd och bollplank i det dagliga arbetet. Du kommer vidare att vara coachande i alla typer av vårdmoment och handleda direkt bedside. I tjänsten ingår även att bidra till avdelningens utveckling och du kommer att ha stort inflytande över vad som behöver genomföras och utvecklas på avdelningen.

För att möjliggöra uppdraget som klinisk omvårdnadsledare kommer du inte ha egna patienter, utan agera som seniort stöd till samtliga kollegor på avdelningen.

Som klinisk omvårdnadsledare kommer du ha ett nära samarbete med de andra kliniska omvårdnadsledarna inom ME Bäckencancer. Ni kommer att driva projekt tillsammans i gruppen, men också genomföra insatser som du ser behövs på just ditt vårdgolv. Du kommer att ha stort inflytande över vad som behöver utvecklas på avdelningen och hur rollen formas, i nära samarbete med avdelningens omvårdnadschefer.

Vi söker nu två sjuksköterskor för heltidstjänstgöring som innefattar 50% i rollen som klinisk omvårdnadsledare och 50% kliniskt med patienter.

Om verksamheten
På avdelning Bäckenkirurgi 8 vårdas vuxna patienter med gynekologisk eller kolorektal cancer. Patienterna kommer från hela Sverige och genomgår avancerad, högspecialiserad kirurgi.

Vårdavdelningen har 20 vårdplatser och är öppet dygnet runt, veckans alla dagar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med högspecialiserad pre- och postoperativ vård tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fysioterapeuter. Vi arbetar enligt ERAS programmet, som bidrar till att patienterna återhämtar sig bättre och att vårdtiden förkortas. Vi är stolta över att vara en del av universitetssjukvården och ser det som en självklarhet att kontinuerligt arbeta med och ge förutsättningar för kvalitetsutveckling, utbildning och forskning.

Arbetsgruppen är blandad, både sett till kön, ålder och erfarenhet. Flera av sjuksköterskorna är specialistutbildade inom kirurgisk vård.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Är pedagogisk och drivs av att se dina kollegor växa.

  • Är initiativrik och drivande i frågor, förväntas komma med förbättringsförslag och ha idéer om avdelningens utveckling.

  • Samarbetar för att nå gemensamma mål.

  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.

Vidare bör du ha god struktur i ditt dagliga arbete samt förmåga att driva projekt framåt. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet

  • Erfarenhet från kirurgisk vård.

  • Kompetens motsvarande minst steg 3 på Region Stockholms kompetensstege

Meriter:

  • Specialistutbildning inom kirurgi eller annan relevant specialistutbildning.

  • Pedagogisk utbildning eller handledarutbildning.

Vill du veta mer?
Hör av dig till omvårdnadscheferna Elin Blomdahl 072-584 08 09 eller Lovisa Johansson 072-584 06 84

Välkommen in med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet: Claudine Ahlgren

Telefon
claudine.ahlgren@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till rollen som klinisk omvårdnadsledare, Bäckenkirurgi 8 i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset