medrek.se

Sjuksköterska till rotationstjänst mellan medicinsk- och omvårdnadsområde inom kardiologi

Regioner
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Sjuksköterska till rotationstjänst mellan medicinsk- och omvårdnadsområde inom kardiologi

Nyfiken på kardiologi från både medicinsk och omvårdnadsperspektiv?  Söker en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter där du får bedriva omvårdnad utöver den vanliga, möjlighet att få bredda dina kunskaper samtidigt som du följer patientens vårdresa mellan öppen- och slutenvård? Då är vi rätt plats för dig!

Om oss

Den medicinska enheten för Kardiologi bedriver specialiserad och högspecialiserad kardiologisk vård, både akut och elektiv (planerad) samt forskning och utbildning inom Kardiologi. Vi behandlar patienter med exempelvis hjärtsvikt, arytmier (hjärtrytmrubbningar), kranskärlssjukdom, hjärtklaffsjukdom och medfödda hjärtfel.

Omvårdnadsområde Hjärta och Kärl Huddinge bedriver högspecialiserad hjärtsjukvård med inriktning mot ischemi, bradykardi, kranskärl, arytmiutredning och arytmibehandling, hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdom.

Den gemensamma vårdenheten i Huddinge består av tre vårdytor, HIA, Hjärtvårdsavdelning samt en elektiv vårdavdelning. Till vår avdelning hör även våra ekokardiografi-lab. som drivs av oss på hjärta och kärl men som även samarbetar med akutkliniken.

Om tjänsten

 • Som sjuksköterska på vår enhet är du betydelsefull för vården som syftar till att skapa livskvalitet för patienten. Arbetet kring patienten styrs av patienternas behov av omvårdnad, utredning och medicinsk behandling.
 • Rotationstjänstgöring kommer pågå under 2 år och utvärderas fortlöpande. Som sjuksköterska med rotationsuppdrag får du möjlighet att arbeta med både akut och planerad vård, roterar mellan våra medicinsk enhet, vårdavdelning och laboratorieverksamhet och samtidigt bidra till ett bra samarbete mellan den medicinska enheten och omvårdnadsområdet. 
 • Vi ser ett stort värde att våra medarbetare ska kunna utvecklas som sjuksköterskor därför erbjuder vi möjlighet till personlig utveckling genom att arbeta i flera av våra verksamheter. På sikt kommer du att få en bred kompetens inom slutenvård och öppenvård och därmed få ta del av hela vårdkedjan.
 • Vi arbetar kontinuerligt med utbildningsinsatser för att utveckla kompetensen hos vår omvårdspersonal och vi erbjuder därför även vidareutbildning som ”Certifierad sjuksköterska HIA steg 3”
 • Individ anpassat introduktionsprogram och du kommer initialt att skolas in på respektive avdelning.

Tjänsten innebär arbete måndag-fredag.  Schemalagd dag och kväll (Kl.7 – 21)

Nyfiken på hur vi arbetar på Hjärta och Kärl Huddinge? Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att komma och hospitera, så berättar vi mer om oss, vår grupp och ledarskapet!

Vi söker

Vi söker dig som:

 • arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du skapar kontakter och underhåller relationer.
 • ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.
 • förstår de fackmässiga aspekterna av arbetet särskilt bra, kontinuerligt underhåller din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: 

 • Legitimerad sjuksköterska
 • Du har arbetat som sjuksköterska i minst 6 månader.

Nyexaminerade sjuksköterska? Vi erbjuder anställning på vår omvårdnadsområde/slutenvård i 6 månader innan du går vidare till rotationstjänsten.

Meriterande: 

 • Kunskap och/eller är intresserad av en delad tjänst mellan behandlingsavdelning och slutenvården
 • Erfarenhet av att arbeta med patienter med kardiologiska sjukdomar

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet, Amal Yasin och Esra Baran Telefon
0858580482

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till rotationstjänst mellan medicinsk- och omvårdnadsområde inom kardiologi

Karolinska Universitetssjukhuset