medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Vårt nybildade team, Specialist Psykiatriskt omvårdnads team SPOT i Sollefteå har ca 20 medarbetare och ingår i länsverksamhet Vuxenpsykiatri.
Vill du ha ett roligt och meningsfullt arbete i vårt fantastiska team och fortsätta utveckla vår nya verksamhet. SPOT är inne i en spännande utvecklingsfas och strävar efter att utveckla våra arbetsmetoder som höjer vårdkvalitén för våra medborgare. Vi söker dig som trivs med varierande och utvecklande arbetsuppgifter och som har genuint intresse av att arbeta med psykiatriska patienter.

Nu söker vi en sjuksköterska som vill bli en del av vårt härliga team i Sollefteå!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på mottagningen kommer du, förutom sedvanliga arbetsuppgifter såsom läkemedelshantering och provtagningar, utföra stöd-, motiverandesamtal. I rollen ingår ansvar över patienter och uppföljning för patienter under läkemedelsisättningar, läkemedelsjusteringar, förutom sedvanliga kontroller och skattningar.

Du kommer inom ramen för personlig kompetens att utföra psykiatriskt behandlingsarbete som t ex läkemedelsadministrering, jag-stödjandesamtal, telefonrådgivning/behandling. Du kommer även ansvarar för egen vårddokumentation.

I arbetet deltar du vid ronder och olika möten med vårdgrannar. Samverkan sker internt inom det egna teamet, med LARO i Sundsvall och öppenvårdsmottagningen Sollefteå och Kramfors. Externt sker samverkan framförallt med socialtjänst, men även med andra myndigheter såsom arbetsförmedling, försäkringskassa med flera.

Hos oss får du möjligheten till att utveckla framtidens psykiatri! Vi erbjuder ett omväxlande arbete med god arbetsmiljö. Vi erbjuder vår personal regelbunden handledning och friskvård. När du börjar hos oss får du introduktion och möjlighet till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av arbete med skadligt bruk och beroendesyndrom. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Även någon form av påbyggnadsutbildning i samtalsbehandling ses som meriterande.
Viktigt är att du har erfarenhet och intresse av att arbeta med människor som har psykisk ohälsa och beroendesjukdomar. Eftersom sjuksköterska kan behöva medverka vid bedömning så är B-körkort för manuell växellåda ett krav.

Arbetet är stundvis krävande och det ställs krav på att du agerar lugnt och stabilt i stressande situationer. För att lyckas i rollen ser vi att du är förtroendeingivande och trivs med att arbeta självständigt. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser också att du är bekväm med att fatta egna beslut om det behövs. Eftersom vi arbetar i nära teamsamverkan är det en förutsättning att du arbetar bra tillsammans med andra och lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt och har ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att efterfrågas.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-12

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie-Louise Karlsson

Enhetschef

Telefon: +46701705541

E-post: marie.louise.karlsson@rvn.se

 

Maria Åkerman

Vårdförbundet

E-post: maria.akerman@rvn.se

logga

Sjuksköterska till (SPOT) Specialistpsykiatriskt omvårdnads-team, Sollefteå

Regioner
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Dela detta jobb