medrek.se

Sjuksköterska till Strålbehandlingens bokningsenhet

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Strålbehandlingens bokningsenhet

Vi erbjuder  
Strålbehandling ingår som ett funktionsområde i Tema Cancer. Vi är en högspecialiserad verksamhet med ett mål att möta förväntningarna om en individanpassad strålbehandling av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm och Gotland.  
 
Funktionsområde Strålbehandling omfattar 8 acceleratorer, en stor brachyavdelning samt en förberedande verksamheten med fixationslab, 3 datortomografer, 2 magnetkameror och dosplanering, vilket gör oss till en av Sveriges största strålbehandlingsavdelningar.  
 
Vi har precis flyttat till helt nybyggda lokaler på Nya Karolinska sjukhuset där vi har en toppmodern avdelning utrustad med den senaste tekniken inom området.  
I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning och utbildning där verksamheten bygger på multiprofessionell samverkan och är inriktad på patientflöden. Vi erbjuder utvecklande arbete inom strålbehandling där onkologisk omvårdnad och högteknologiskvård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter.  
 
Om tjänsten  
Vi söker en sjuksköterska till vår bokningsenhet.  
Som sjuksköterska arbetar du med koordinering av patientens vårdflöde genom strålbehandlingens olika delar. I samverkan med onkologiska mottagningar och andra vårdenheter inom Tema cancer, samt externa vårdgivare, skapar du de bästa förutsättningarna för patientens strålbehandlingsperiod och medverkar till en individfokuserad planering.  
 
Du kommer att arbeta i flera datasystem, som ARIA, Take Care och ORBIT. Information och rådgivning till patienter per telefon ingår också i arbetet.  
 
Vi söker  
Dig som är strukturerad med god samarbets- och kommunikationsförmåga. För att trivas hos oss på bokningen gillar du att vara spindeln i nätet och att vara en nyckelperson.  
Stor vikt läggs vid din förmåga att kunna arbeta i team samt att kunna se helheten och ha patienten i fokus.  
 
Du är van att arbeta med datorer är inte rädd för att lära nytt.  
 
Givetvis delar du Karolinska Universitetssjukhusets värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.  
 
Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska.  
Meriterande: Specialistutbildning i onkologi samt tidigare erfarenhet av cancervård.
 
Passar detta in på dig, vänta inte med att skicka in din ansökan då rekrytering sker löpande.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
 
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
 
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Pia Damsgaard-Jensen 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 070-167 14 51

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Naghmeh Zadeh: naghmeh.mahmoud-zadeh@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Strålbehandlingens bokningsenhet

Karolinska Universitetssjukhuset