medrek.se

Sjuksköterska till Strokeenheten/Neurologisk övervakningsenhet i Huddinge Välkommen att söka

Regioner
Utgår

2022-12-18

Ansök nu

Sjuksköterska till Strokeenheten/Neurologisk övervakningsenhet i Huddinge Välkommen att söka

Delar du vår fascination för hjärnan och vill vara med där det händer? Lockas du av en miljö med snabba beslut och korta vårdtider, där du får utvecklas både som sjuksköterska och individ? Vi söker nu kollegor till vår akuta neurologavdelning i Huddinge!

Inom Omvårdnadsområde Neurologi inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro bedrivs behandling och forskning kopplad till den akuta fasen vid en stroke, men också vård och forskning av mer ovanliga stroke-tillstånd och kärlsjukdomar i hjärnan. Vi tar emot patienter i behov av högspecialiserad strokesjukvård från stora delar av Stockholmsområdet såväl som närliggande landsting. Vår larmverksamhet bedrivs dygnet runt. På vår avdelning finns även en akut övervakningsenhet, NAVE, en intermediärvårdsenhet där vi har en medelvårdtid på ca 1.5 dygn. Vi ser en stadig utveckling att medelåldern på våra patienter sjunker vilket kan förklaras med vårt specialistuppdrag att driva komplex neurologisk vård.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att jobba med strokevård i framkant. Vill du utveckla din spetskompetens inom akutneurologi är det till oss du ska komma!
  • Glada, kompetenta och trygga kollegor samt närvarande chefer
  • Personligt anpassad inskolning.
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter, där du i takt med din utveckling får möjlighet att fokusera allt mer på våra NAVE-patienter och vår larmverksamhet.
  • Möjlighet till att gå utbildning inom Neurologisk vård på 15 hp, framtagen i ett samarbete med Karolinska Institutet.

Om tjänsten

Hos oss ingår du i ett team tillsammans med undersköterskor, läkare och hälsoprofessioner och arbetar med akutneurologisk omvårdnad och övervakning. Du blir en del av en sammansvetsad arbetsgrupp där alla hjälps åt och tar ett gemensamt ansvar för att sätta patienterna först. Du växlar mellan vårdavdelningsarbete och akut omhändertagande och övervakning av svårt sjuka neurologiska patienter på NAVE, där du kontrollerar vitala funktioner i form av andning, cirkulation, medvetandegrad, metabola parametrar samt neurologisk status. På NAVE ges även specifikt medicinska behandlingar såsom trombolys, CPAP, cough assist och anti-epileptisk intravenös behandling.

Vi erbjuder tillsvidaretjänst förlagd till dag/kväll, natt eller treskift utefter ditt intresse. Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att skapa bättre förutsättningar för en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa hos våra medarbetare. Avtalet ger dig som arbetar kombinerad tjänst dubbelt OB för dina nattpass. Dessutom får du en kvarstannandebonus för varje avslutat arbetsår, vilket ger dig 40 extra timmar i din tidbank, som du kan ta ut i ledighet eller pengar.

Vi söker dig som

- är engagerad i din yrkesroll och intresserad av neurologi. Har du ingen neurologisk erfarenhet sedan tidigare? Ingen fara, det kan du få hos oss!

- tar eget ansvar för ditt arbete och gör det som krävs för ett bra slutresultat.

- följer struktur och planer men är också bekväm i att omprioritera.

- arbetar enligt yrkesetiska koder och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet. Du visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

- samarbetar för att nå gemensamma mål och tar egna initiativ.

Kvalifikationer
Krav:
- Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens

Sök redan idag! I denna rekryteringsprocess arbetar vi med fortlöpande urval.

Nyfiken på hur det är att jobba inom Neurologisk vård?  Titta på vårt facebookevent för att veta mer om vad vi kan erbjuda dig oavsett om du är sjuksköterskestudent, nyexaminerade- eller erfaren sjuksköterska.

Var: https://www.facebook.com/Karolinskajobb

 

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Strokeenheten/Neurologisk övervakningsenhet i Huddinge Välkommen att söka

Karolinska Universitetssjukhuset