medrek.se

Sjuksköterska till Studiebehandlingsenheten, Dagvård

Regioner
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Sjuksköterska till Studiebehandlingsenheten, Dagvård

Vi söker dig som är intresserad av klinisk cancerforskning, där du får en nyckelroll i patientomhändertagande. Du kommer att vara delaktig i rutincancerterapi och spetscancerforskning för att utveckla nya terapier för framtiden.  

Vi är ett positivt och kompetent team av sjuksköterskor som har arbetat länge inom cancervård, vilket innebär att du kommer att få stöd och hjälp av erfarna kollegor. Du kommer att få arbeta med patienter med olika cancerdiagnoser från hela Tema Cancer.  

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb, där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig. Du får kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kurser både inom cancervård, kliniska prövningar och cancerforskning. Inskolningen är individanpassad och är cirka 6 veckor lång.  

Om du tycker att detta låter spännande, så hoppas vi att du söker tjänsten som sjuksköterska hos oss. 

Om tjänsten 

Du arbetar som patientansvarig sjuksköterska, vilket innebär att du informerar/ undervisar patient och anhörig om behandling och dess biverkningar samt att du administrerar cytostatika, antikroppsbehandling, immunterapi och blodtransfusion. Du arbetar även med uppföljning av biverkningar och symtom från behandling och sjukdom samt ger råd till patienter/anhöriga. Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på god organisationsförmåga och vilja till att arbeta självständigt.Du har också hand om bokningar av nya patienter och planering för detta samt viss telefonrådgivning.  

Du samarbetar främst med studieansvarig läkare, kontaktsjuksköterska och forskningssjuksköterska för att patientens vårdplan och studieprotokoll ska följas. 

Arbetstiden är 40h/vecka måndag-fredag. 

Vi söker  

Vi söker dig som har erfarenhet och/eller intresse av cancervård och värdebaserad vård. Du är en kompetent, intresserad och positiv person som vill lära dig mer om cancervård, omvårdnad och dess olika behandlingsmetoder. Du kommer att samarbeta med flera professioner och därför värdesätts god samarbetsförmåga och teamarbete. 

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska.  

Meriterande: Meriterande är specialistutbildning inom onkologi och/eller erfarenhet av kliniska läkemedelsprövningar.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Urval och intervjuer sker löpande 

Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens

-------------------------------------------------------

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Susanne Wallberg 

Enhetschef
 0704-507796

Fackliga representanter

Vårdförbundet, 08-517 700 00

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Studiebehandlingsenheten, Dagvård

Karolinska Universitetssjukhuset