medrek.se

Sjuksköterska till takyflödet, elektrofysiologi

Regioner
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Sjuksköterska till takyflödet, elektrofysiologi

Vi söker en ny kollega till takyflödet vid Karolinska Sjukhuset. Som sjuksköterska samarbetar du med teamet och ansvarar för steril och osteril assistans vid ingreppen där vi behandlar patientens hjärtrusningar med kateterburen teknik.

Vi söker en ny kollega till takyflödet vid Karolinska Sjukhuset.   

Vi erbjuder

Vi arbetar i medicinska team och de som ingår i teamet är läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker och undersköterskor. Som sjuksköterska samarbetar du med teamet och ansvarar för steril och osteril assistans vid ingreppen där vi behandlar patientens hjärtrusningar med kateterburen teknik. 

Du kan komma att arbeta såväl i Solna som i Huddinge 

Om tjänsten

Efter en individuell upplärning och handledning kommer du att assistera sterilt och osterilt vid våra behandlingar av patienters hjärtrusningar med kateterburen teknik. Möjlighet finns till egna ansvarsområden. Stora möjligheter finns till personlig vidareutveckling. Framstegen inom detta område går snabbt med nya indikationer för behandling och förbättrade resultat. På Karolinska är vi nationellt ledande inom detta område. 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning. Heltid, måndag-fredag, 40 tim/vecka. 

Vi söker

Vi söker dig med kardiologisk erfarenhet och intresse för arytmier.  Vi värderar högt att du har egenskaper som god kommunikativ förmåga, teamkänsla, engagemang och ansvarstagande. Att du som person gillar samarbete och är flexibel är för denna tjänst grundförutsättningar

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, erfarenhet och intresse för hjärtsjukvård är ett krav. Det är meriterande att ha kunskap om olika hjärtarytmier. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Jonas Schwieler 
Patientflödeschef
 08-517 73843
 070-156 76 39

Fackliga representanter

Vårdförbundet Huddinge tel:08-585 80353

Vårdförbundet Solna tel:08-517 729 68

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till takyflödet, elektrofysiologi

Karolinska Universitetssjukhuset