medrek.se

Sjuksköterska, till Tema Neuro - Sjukdomar i nervsystemet

Regioner
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Sjuksköterska, till Tema Neuro - Sjukdomar i nervsystemet

Patientområde Sjukdomar i nervsystemet inom Tema Neuro vårdar patienter inom flödena neuroinflammation, epilepsi, rörelserubbning, neuromuskulära sjukdomar, likvorcirkulations törning, huvudvärk och neurodiagnostik. På avdelning R84 i Huddinge bedriver vi både slutenvård med dygnet runt-verksamhet, veckovård samt dagvård. Våra patienter kommer både akut och elektivt.  

Om tjänsten  

Som sjuksköterska hos arbetar du i ett team tillsammans med läkare, undersköterskor och hälsoprofessioner med att bedöma, prioritera omvårdnadsbehov och att observera förändringar i patientens tillstånd.  

Vår enhet är i ett utvecklingsskede och det finns stora möjligheter till delaktighet och spännande utmaningar och uppdrag inom olika områden kring våra patientflöden och våra kvalitets- och utvecklingsområden. 

Anställningsform 

Tillsvidareanställning dagtid 38,25 t/v med tjänstgöring två helger av fem eller tillsvidareanställning natt 32,20 t/v med tjänstgöring var tredje helg. Möjlighet att arbeta blandad dag och natt kan erbjudas om intresse finns. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder  

En bra arbetsmiljö med högt i tak och hjälpsamma arbetskollegor i ett fantastiskt team! Här blir du en viktig del av vårt tvärprofessionella team, där vi sätter patienten först och kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla vården. 

Hos oss får du en individuell introduktion anpassad utifrån din erfarenhet. Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder bland annat en utbildning om 15 hp inom neurologisk vård i samarbete med Karolinska Institutet. Avdelningen anordnar även kontinuerligt utbildningar efter personalens behov. 

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  

Vi söker  

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.   

Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, du har god organisations- och planeringsförmåga.   

Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier.   

Du tycker om att arbeta med medicinsk teknik och trivs med variationen i arbetsuppgifterna, blandningen mellan det akuta och det planerade. 

Kvalifikationer 

Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av akutsjukvård, och då gärna neurologi, är meriterande men inget krav. 

Sök redan idag!  

Vi vill att din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt en kopia på din sjuksköterskelegitimation. Vi går igenom ansökningarna och kallar till intervjuer löpande.   

Välkommen med din ansökan!  

Tema Neuros vision är att vara ett ledande center för neurosjukvård med framstående forskning, utbildning och innovation. Våra cirka 650 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser. Vi samarbetar med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utveckling och utformning. Vi vill vara en lärande organisation och har omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning av högsta kvalitet. Samarbete med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center för neurosjukvård ofta behandlar patienter från andra län och länder.   

Tema Neuro omfattar cirka 20 patientgrupper med sjukdomar i nervsystemet. Vi är ensamutförare av neurokirurgi, ryggmärgsskadevård, trombektomier vid stroke, samt behandling med strålkniv. Temat består av tre patientområden: neurovaskulära sjukdomar, neurokirurgi och sjukdomar i nervsystemet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Janette Stålhandske 

Omvårdnadschef
 08-585 822 43

Fackliga representanter

Vårdförbundets Annelie Renström, tel. 0701684062

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska, till Tema Neuro - Sjukdomar i nervsystemet

Karolinska Universitetssjukhuset