medrek.se

Sjuksköterska till Tema Neuro - Sjukdomar i nervsystemet

Regioner
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Sjuksköterska till Tema Neuro - Sjukdomar i nervsystemet

Delar du vår fascination för hjärnan och lockas av att jobba i en verksamhet med bredd? Vi söker nu sjuksköterskor till både dag och natt som vill arbeta med oss på Tema Neuro, sjukdomar i nervsystemet, i Huddinge!
Patientområde Sjukdomar i nervsystemet inom Tema Neuro vårdar patienter inom flödena neuroinflammation, epilepsi, rörelserubbning, neuromuskulära sjukdomar, likvorcirkulationsstörning, huvudvärk och neurodiagnostik. På avdelning R84 i Huddinge bedriver vi både slutenvård med dygnet runt-verksamhet, veckovård samt dagvård. Våra patienter kommer både akut och elektivt.  
 
Om tjänsten  
Som sjuksköterska arbetar du i team tillsammans med undersköterskor, läkare och hälsoprofessioner. Du prioriterar omvårdnadsbehov samt observerar och åtgärdar förändringar i patientens tillstånd.  
 
Vår enhet är i ett utvecklingsskede och det finns stora möjligheter till delaktighet i utvecklingsarbete, både kopplat till våra patientflöden och till lokala kvalitets- och utvecklingsområden. 
 
Möjlighet att arbeta blandad dag och natt eller enbart natt kan erbjudas om intresse finns. Tillträde sker enligt överenskommelse. 
 
Vi erbjuder  
- En bra arbetsmiljö med högt i tak och hjälpsamma arbetskollegor i ett fantastiskt team! Här blir du en viktig del av vårt tvärprofessionella team, där vi sätter patienten först och kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla vården. 
 
- Individuell introduktion anpassad utifrån din erfarenhet. Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder bland annat en utbildning om 15 hp inom neurologisk vård i samarbete med Karolinska Institutet. Avdelningen anordnar även kontinuerligt utbildningar efter personalens behov. 
 
Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.   
 
Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ samt god organisations- och planeringsförmåga. Därtill har du goda kommunikationsfärdigheter och är van vid att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier. För att trivas hos oss ser vi att du tycker om att arbeta med medicinsk teknik och variation i arbetsuppgifterna, blandningen mellan det akuta och det planerade. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
 
Kvalifikationer 
Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av akutsjukvård, och då gärna neurologi, är meriterande men inget krav. 
 
Sök redan idag!  
Vi vill att din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt en kopia på din sjuksköterskelegitimation. Vi går igenom ansökningarna och kallar till intervjuer löpande.   
 
Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Janette Stålhandske 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 822 43
Lina Nylén 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 0725-955718

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Annelie Renström, tel. 0701684062

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Tema Neuro - Sjukdomar i nervsystemet

Karolinska Universitetssjukhuset