medrek.se

Sjuksköterska till Transplantationskirurgiska vårdavdelningen i Huddinge

Regioner
Utgår

2020-09-23

Ansök nu

Sjuksköterska till Transplantationskirurgiska vårdavdelningen i Huddinge

Till Stockholms enda transplantationskirurgiska avdelning söker vi nu en sjuksköterska främst till natt alternativt 3-skift till vår verksamhet. Vi, Pia Palm och Josefine Kaunisto, arbetar som omvårdnadschefer på transplantationskirurgiska avdelningen sedan 2010 och ser fram emot att utöka vårt team med din kompetens!

Om oss
Hos oss vårdas patienter som har genomgått transplantation av njure, lever, bukspottskörtel eller hjärta och även personer som genomgått kärlaccessoperation samt leverresektion. Vården omfattar såväl vuxna som barn.

Det bästa med att arbeta med denna patientgrupp tycker vi är att patienterna får en möjlighet till ett nytt liv. Från att vara mycket sjuka när de kommer till oss, blir transplanterade och skrivs sen hem till ett nytt liv.

Om tjänsten
I din roll som sjuksköterska här hos oss kommer du förutom att planera och leda omvårdnaden kring patienterna, bidra med att förebygga och förutse postoperativa komplikationer och förändringar i patienternas hälsotillstånd. Du hanterar centrala infarter, olika dränage, sonder, katetrar och andra medicinteknisk utrustning.

Vi söker
För att du ska trivas hos oss tror vi att du är:

  • Glad och positiv person
  • Nyfiken på att lära dig nya saker

Hur vi är mot varandra på jobbet är något som vi prioriterar högt hos oss. Vi har en härlig stämning i vår verksamhet och att du är med och bidrar till den är oerhört viktigt.

Kvalifikationer 
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

  • Erfarenhet inom kirurgi och/eller barnsjukvård är meriterande.

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

- Bevis om specialistkompetens

 

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten och vår verksamhet? Ring så berättar vi allt!

Bästa hälsningar Josefine och Pia

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Transplantationskirurgiska vårdavdelningen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset