medrek.se

Sjuksköterska till uppdrag inom kommunal sjukvård i Västerås

Företag Bonliva
Regioner
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Sjuksköterska till uppdrag inom kommunal sjukvård i Västerås

Vi söker nu dig som är leg. sjuksköterska för uppdrag inom hemsjukvård samt äldreboende till kommuner i Västerås.

UPPDRAG & PERIOD

Uppdraget pågår 3-6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är på heltid och främst mån-fre dagtid, men även kvällar och helger kan tillkomma på schemat. Förutom uppdrag på äldreboende så ingår sedvanliga kommunala HSL-insatser i ordinärt och särskilt boende.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och det är ett krav att du har minst 3 års erfarenhet. Det är meriterande om du sedan tidigare har minst 1 års erfarenhet av arbete på boende eller erfarenhet från hemsjukvården. Körkort är ett krav.

Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i språk och skrift i det svenska språket. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.

VARFÖR BONLIVA?

  • Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.

  • Behjälplig med resor och boende om du bor på annan ort

  • Hög marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.

  • Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.

  • Förmåner genom 'Bonliva Benefits' med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.

ANSÖKAN

Ansök direkt via länken så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats.

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till uppdrag inom kommunal sjukvård i Västerås

Bonliva