medrek.se

Sjuksköterska till utbildningsmöjlighet inom den barnkirurgiska slutenvården i Solna

Regioner
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Sjuksköterska till utbildningsmöjlighet inom den barnkirurgiska slutenvården i Solna

Nu erbjuder vi dig som brinner för barnsjukvården och är nyexaminerad sjuksköterska möjligheten att söka till vår nya utbildningstjänst inom barnkirurgi på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Tror du, precis som vi, att handledning och utbildning är viktiga grundpelare i att skapa en lugn och trygg start inom sjuksköterskeyrket? Då kan det vara dig vi söker!

Vi erbjuder
Individuell introduktion upp till 8 veckor

  • Barnkirurgiskt basår
  • Goda möjligheter till fortsatt kompetensutveckling
  • Hälsosamma scheman
  • Tillgång till välutrustat personalgym och friskvårdsbidrag

Om tjänsten
Barnavdelning 11 är en del av Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vi vårdar barn i åldrarna 0-18 år och på vår avdelning bedrivs högspecialiserad sjukvård inom barnkirurgi, urologi samt gastromedicin.

Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta med att vårda hela familjen och blir därför en viktig del i barnets patientcentrerade vård. Arbetet är mycket omväxlande och innefattar barn i alla åldrar och allt från pre- och postoperativ vård till avancerade behandlingar, smärthantering och nutrition. Du leder omvårdnadsarbetet i teamet, identifierar barnets och familjens unika behov och stärker dem i deras livssituation.

Under det första anställningsåret kommer du vara en del i vad vi kallar ”Barnkirurgisk basåret” där syftet är att genom handledning och utbildning ge dig en trygg start i rollen som sjuksköterska. Med stöd av en senior sjuksköterska kommer du att ansvara för patienter med något lägre vårdbehov. Du kommer få träna på vanligt förekommande praktiska moment samt öva på att identifiera omvårdnadsbehov, arbetsleda, omvårdsdokumentera, iordningställa läkemedel med mera. Utbildningen kommer vara regelbundet under året varav två tillfällen på konferensanläggning.

Annonsen gäller tillsvidareanställningar på heltid utifrån rådande arbetstidsavtal med helgtjänstgöring två av fem helger samt möjlighet till nattjänstgöring.

Vi söker
Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett intresse för barnkirurgi. Du som söker har en stor vilja att lära och utvecklas samt trivs med att ta eget ansvar. Du anser att god kommunikation och samarbetsförmåga med föräldrar, kollegor och andra enheter är en central del i rollen som sjuksköterska. Vi värdesätter även att du är engagerad i verksamheten och dess utveckling samt att du inte räds förändring.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till utbildningsmöjlighet inom den barnkirurgiska slutenvården i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset