medrek.se

Om oss
På Norrtälje Sjukhus erbjuder vi dig som sjuksköterska en utvecklande, stimulerande och patientnära arbetsdag. Norrtälje akutsjukhus får toppbetyg av både patienter och medarbetare, har Stockholms läns kortaste väntetider och ett välfungerande samarbete med övriga enheter på vårt trivsamma sjukhus. Vi erhöll nyligen en andraplats i Dagens medicins kvalitetsjämförelse av mindre sjukhus i hela landet
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
På avdelning 1 arbetar vi utifrån Silviastiftelsens 4 hörnstenar:Personcentrerad vård/symtomkontroll, anhörigstöd,teamarbete och kommunikation och reflexion. En gång per månad träffas teamet i en reflexionsgrupp som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och rehabpersonal där arbetsrelaterade problem diskuteras. Vi utför osteoperos förebyggande  behandling på avdelningen. På avdelningen har alla sjuksköterskor olika ansvarsområden som tex kol, smärta, vårdplanering mm. Tjänstgöring heltid eller deltid enligt önskemål.
 
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för omvårdnad och rehabilitering av äldre. Har du erfarenhet av geriatrik och vidareutbildning inom specialiten så är det mycket uppskattat. Som person är du empatisk och flexibel. Ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Du tar ett personligt ansvar i ditt arbete är lyhörd för individens behov och är mån om att ge en god handledning.Vi värdesätter engagemang och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sjuksköterska till vår Silviacertifierade geriatrikavdelning

Ansök nu

Dela detta jobb