medrek.se

Sjuksköterska till vår Självdialysmottagningen i Rosenlund

Ansök nu

Sjuksköterska till vår Självdialysmottagningen i Rosenlund

Självdialysmottagningen på Rosenlund är en specialistmottagning som möter många olika patienter med njursjukdom. Som sjuksköterska arbetar man i team med läkare, undersköterskor och hälsoprofessioner. Mottagningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt. 

Om tjänsten
Vårt huvudsakliga uppdrag är att förbereda, undervisa och stötta patienten i att själv sköta sin bloddialysbehandling. Känslan av frihet, oberoende och livskvaliteten ökar oftast när patienten tar över ansvaret för sin egen behandling. Varje självdialyssjuksköterska är patientansvarig för 10-12 patienter. 

Det är ett självständigt arbete men vi arbetar i team runt patienten du är aldrig ensam. Vi arbetar personcenterat, lyssnar in patientens önskemål och individanpassar träningen till varje patient. Det största delen av ditt arbete är att träna patienter att ta över sin behandling, stötta patienter som sköter sin behandling, reträna vid behov.

Arbetstid: Vardagar arbetar du dagtid samt att du arbetar var fjärde lördag

Vi söker
Vi söker nu dig som vill arbeta i en miljö där vi strävar efter att arbeta personcentrerat samt har ett positivt och respektfullt sätt att möta varje patient och kollega!  Vi ser också att du är en noggran kommunikativ och lyhörd teamarbetare men som också har trivs med att arbeta självständigt.  Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och trivs med att undervisa våra patienter. Det är viktigt att du, precis som oss, har ett intresse för njurmedicin samt att du delar vår vision "Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården". 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av dialysarbete. 

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vår Självdialysmottagningen i Rosenlund

Karolinska Universitetssjukhuset