medrek.se

logga

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 och Flimmercentrum

Regioner
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 och Flimmercentrum

Nu söker vi Dig som har intresse av akutsjukvård inom kardiologi.  

Vi vårdar patienter med alla typer av arytmier.

Nu utvecklar vi ett nytt koncept där vi i anslutning till avdelningen tar emot så väl akuta som elektiva patienter med förmaksflimmer - Flimmercentrum.

För oss är din arbetsmiljö viktig och vi lägger fokus på att skapa en hälsosam arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Detta innebär att du vissa veckor arbetar enbart dagtid.

Du roterar mellan vårdavdelningen och flimmercentrum. Du tjänstgör två av fem helger.

På vårdavdelningen ansvarar du tillsammans med en undersköterska för fem patienter. Är du intresserad av att arbeta natt ansvarar du för sju till åtta patienter ihop med en undersköterska.

På hjärtkliniken arbetar vi med kompetensstege för att du skall utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi sätter stort fokus på patientinflytande, vi arbetar med personcentrerad vård som vi utvecklar kontinuerligt.  

Alla våra nyanställda får introduktion under handledning. Din fortsatta kompetensutveckling sker efter dina behov i samråd med vårdenhetschef och biträdande vårdenhetschef.  

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär fortlöpande övervakning av våra patienter med krav på hög omvårdnadskvalitet samt omvårdnadsinformatik.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, 75%–100% så väl dag- och nattjänst (vi följer det nya avtalet med bland annat dubbelt natt-OB).

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska. Ditt fokus ligger på god omvårdnad av patienten. Meriterande är om du har erfarenhet från hjärt- eller akutsjukvård.

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du stimuleras av att aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbete.

Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Du har även god förmåga att hantera och prioritera ditt arbete i akuta situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser att du har en hög kompetens inom medicin och omvårdnad för att kunna ge våra patienter och deras anhöriga en professionell vård och ett gott bemötande.

Övrig information:

Vill du komma i kontakt med en eventuellt blivande kollega för att ställa frågor kan du kontakta:

Rebecca, Amelie eller Sara 08 123 554 90

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 och Flimmercentrum

Danderyds Sjukhus AB