medrek.se

Sjuksköterska till vårdavdelning för stroke och ortopedi, Norrtälje sjukhus

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-06-29

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdavdelning för stroke och ortopedi, Norrtälje sjukhus

Om oss
Avdelning 2 är en ortopedisk/stroke-neurologisk med intagning dygnet runt. Avdelningen disponerar 24 vårdplatser vilka fördelas mellan 12-15 ortopediska samt 8-12 stroke och neurologiska vårdplatser. Blandningen av de olika patientgrupperna gör att du hela tiden lär dig nya saker och får nya utmaningar och får en bra bredd i din kompetens. Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetspass och arbetstider genom individuell schemaplanering och flextid. Vi är ett positivt gäng som trivs bra ihop och gör olika aktiviteter tillsammans. 
 
På Norrtälje sjukhus erbjuder vi dig som sjuksköterska en utvecklande, stimulerande och patientnära arbetsdag! Ett väl genomtänkt utvecklingsprogram väntar dig som ny och du har alltid möjlighet till ytterligare kompetensutveckling genom vårt fokus på forsknings- och utvecklingsarbete. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus. Som sjuksköterska får du en bred och stimulerande erfarenhet genom vårdavdelningarnas olika inriktning, akutmottagningens puls och mottagningarnas spetskompetens. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Ditt team består av bland annat undersköterskor, läkare och paramedicinare. Du kan arbeta nära patienten eftersom mycket av för- och efterarbetet sköts av dina kollegor i teamet. Med patienten i fokus bidrar ni till en sjukhusvistelse som präglas av trygghet, delaktighet och respekt. Välkommen till oss på Norrtälje sjukhus.
 
Om dig
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, både nyutexaminerade och sjuksköterskor med erfarenhet inom yrket. Har du erfarenhet inom ortopedi/stroke är det meriterande. Dokumentation sker i Take Care. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten, så det är ett önskemål att du är genuint intresserad av detta.  
 
Hos oss växlar tempot och du trivs att arbeta med de förutsättningarna. Du kan prioritera i ditt arbete och fatta snabba beslut när så behövs. Du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som är öppen för att lära av andra. God samarbetsförmåga och flexibilitet värderas högt.  
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Sjuksköterska

Arbetsplats
Norrtälje

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Carina Hellgren 
Enhetschef
contacticon phone 0176-326284

Ana Hadziavdak 
Biträdande enhetschef
contacticon phone 0176 - 326 014

Fackliga representanter
Facklig representant nås via växeln 0176 - 10 100

Referensnummer
153387

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vårdavdelning för stroke och ortopedi, Norrtälje sjukhus

TioHundra