medrek.se

Sjuksköterska till vårdavdelning inom Rekonstruktiv plastikkirurgi

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdavdelning inom Rekonstruktiv plastikkirurgi

Vi erbjuder  
Vill du arbeta på en vårdavdelning med ett unikt uppdrag? Då är du varmt välkommen att söka en tjänst som sjuksköterska på Stockholms Läns Landstings enda plastikkirurgiska vårdavdelning! Arbetet är både omväxlande och spännande och den stora variationen av diagnoser ger dig goda utvecklingsmöjligheter.
 
Vårdavdelningen har idag 15 vårdplatser och är en sjudygns verksamhet. Vi har nu flyttat in till våra nyrenoverade lokaler på Gävlegatan 55 (gamla thoraxhuset). Här planerar vi att inom kort att öppna till 18 vårdplatser. Därför söker vi kollegor som vill bidra med sina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp!

Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna en nya kollegor till oss. Är det du? Då är du varmt välkommen att söka en unik tjänst som sjuksköterska hos oss!

Om tjänsten
Vårt främsta uppdrag är att återskapa form och funktion efter exempelvis cancersjukdom, trauma eller medfödda defekter. Just därför vårdas en stor variation av olika diagnoser på vårdavdelningen såsom brännskador, avancerade sårskador efter trauma, bröstrekonstruktion, könskorrigerande kirurgi eller hudtransplantationer med många fler diagnoser. 
 
De huvudsakliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska består av att ge våra patienter en god pre- och postoperativ omvårdnad. Den ena dagen är inte den andra lik och vi söker en kollega som gillar att arbeta i ett arbetsklimat som har en varierande arbetsmiljö.  
 
Nyanställda erbjuds en introduktion som anpassas efter individuellt behov. Samtliga medarbetare erbjuds kontinuerliga föreläsningar och utbildningar enligt vår utbildningsbok på E13.  

Vi söker 
Du som söker till oss bör vara nyfiken och ha en empatisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga och kan självständigt organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en vårdavdelning med ett växlande arbetstempo. 

För oss är det viktigt att alla våra patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati. 

Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska, meriterande är om du arbetat inom akutsjukvård i minst 2 år. 
 
Varm välkommen med din ansökan!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV

2. Personligt brev

3. Yrkeslegitimation
 
 
 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vårdavdelning inom Rekonstruktiv plastikkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset