medrek.se

Sjuksköterska till vårdgolv inom Infektionssjukdomar, Lung- och Allergisjukdomar

Ansök nu

Sjuksköterska till vårdgolv inom Infektionssjukdomar, Lung- och Allergisjukdomar

Sveriges största specialistenhet för infektionssjukvård har ett gemensamt vårdgolv tillsammans med Medicinsk enhet Lung- och allergisjukdomar i på nya Karolinska i Solna.

Om oss
På vår gemensamma vårdavdelning vårdar vi patienter med svåra infektionssjukdomar som sepsis, pneumoni och CNS-infektion. Hos oss bedrivs även högspecialiserad lungmedicinsk vård där de vanligaste diagnosgrupperna är respiratorisk insufficiens, KOL, hypoventilation med koldioxidretention, sarkiodos och övriga interstiella sjukdomar samt pleurasjukdomar, astma och allergi. På avdelningen finns möjlighet att monitorera patienternas vitalparametrar samt behandla med NIV och High Flow.

Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt. Vi kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära och varmt samarbete mellan olika professioner. I rollen som sjuksköterska ansvarar du för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbetet.

Vi erbjuder

  • Kontinuerlig kompetensutveckling med både interna och externa utbildningar.
  • Intensivkurs i tre dagar för alla nyanställda med fokus på infektionssjukdomar och infektionsspecifik omvårdnad.
  • Introduktion till dig som nyanställd individuellt anpassad efter dina behov
  • Ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

Vi söker
Vi ser gärna att du som söker är öppen för utveckling, har ett gott bemötande samt har en förmåga att se till patientens enskilda behov på ett ödmjukt sätt. Vidare ser vi att du är nyfiken och har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
 
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Tidigare erfarenhet från sjukvård inom infektion eller Lung- och Allergisjukdomar.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Följ oss på sociala medier!

Yrkesområde
Specialistsjuksköterskor
Sjuksköterska

Arbetsplats
Solna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Elinor Widstrand 

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-517 72 968

Referensnummer
169281

Dela detta jobb

Sjuksköterska till vårdgolv inom Infektionssjukdomar, Lung- och Allergisjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset