medrek.se

logga

Sjuksköterska till Vårdhotellet Skvadern, Sundsvall

Regioner
Utgår

2021-12-02

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdhotellet Skvadern, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Vårdhotellet Skvadern är en vårdnivå integrerad i Länssjukhuset Sundsvall- Härnösand. Verksamheten kan beskrivas som en blandning av medicinsk trygghet och hotell - restaurangservice. Här erbjuder vi medicinsk trygghet och god service i en lugn och harmonisk miljö.
Hotellets gäster är patienter som inte behöver vårdavdelningens all medicinsk service, utan i högre grad sköter sig själva med hjälp av personalen. Även anhöriga kan, i mån av plats, bo på hotellet. Arbetslaget består av sjuksköterskor, kockar och restaurangbiträden.

Vi erbjuder individanpassad inskolning, friskvårdstimme, och vår målsättning är att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet.

Nu söker vi en sjuksköterska till oss på Vårdhotellet Skvadern. Tillträde sker 2022-03-14 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I det dagliga receptionsarbetet vid Vårdhotellet ingår bland annat in- och utcheckning av gäster, hantering av vårt databaserade bokningssystem, telefonservice samt medicinsk vård. Vårt mål är nöjda gäster och gott förhållande till de verksamheter/kliniker vi samarbetar med. Att ge service är därför en självklarhet för dig som arbetar på hotellet. Du planerar och samordnar hotellets dagliga verksamheter samt engagerar dig i Vårdhotellets utvecklings- och förbättringsarbete.

De medicinska insatser vi utför är exempelvis provtagning, utdelning av smärtstillande läkemedel, hantering av intravenös antibiotika, viss förberedelse inför operation samt tillsyn av nyopererade patienter. Vi har sovande jour Kl. 23.00-06.30 och under den tiden larmar patienten själv vid akut behov av hjälp. Vi har i dagsläget öppet från söndagar kl 18 till fredagar kl 11.
Arbetet innebär blandtjänstgöring, dag/kväll och jour. Du arbetar en söndag av fyra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig klinisk erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Du hanterar svenska väl i tal och skrift. Vi söker dig som har en uttalad god samarbetsförmåga, du tar ett stort personligt ansvar för dina arbetsuppgifter samt har en välutvecklad servicekänsla. Du är lugn, trygg och stabil i din yrkesroll. Stor vikt läggs vid dina personliga kompetenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Hellman

Enhetschef

Telefon: +4660145280

E-post: eva.hellman@rvn.se

Marie Söderlund

Vårdförbundet

Telefon: 060-181425

E-post: marie.soderlund@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Vårdhotellet Skvadern, Sundsvall

Region Västernorrland