medrek.se

Område

Hälso- och sjukvård

Yrkesinriktning

Leg. Sjuksköterska

Antal som ska anställas

1 Tillsvidare

2 Timanställda

Sjuksköterska till Victoria vårdboende 

Legitimerad sjuksköterska alt. specialistsjuksköterska i vård av äldre. Tillsvidareanställning och timanställningar.

Vi välkomnar nu nya kollegor till vår positiva arbetsgrupp på Victoria! Här har vi en fantastisk sammanhållning och ett flexibelt förhållningssätt för att möta våra boendes behov.

Vi är ett demensboende med 60 lägenheter uppdelade på sex avdelningar.  Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, gruppledare, Leva livet-inspiratörer och verksamhetschef samt bitr. verksamhetschef.

Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet - Service

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.

Du är OAS och har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl. a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. Vi arbetar aktivt med BPSD-registret, personcentrerad omvårdnad och att möta den boende där den befinner sig i sin sjukdom. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.

Kvalifikationer

De formella kraven för tjänsten kräver att du som vill arbeta hos oss är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av arbete med demenssjuka personer är meriterande men inget krav. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från den boendes behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som social kompetens samt att du verkar för en god stämning i teamet och att samarbete med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare anställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Timanställning.

Tillsvidaretjänsten gäller 100 % anställning men tjänstgöringsgraden kan diskuteras om önskemål finns. Helgtjänstgöring är endast var 9:e helg.  Även måndag till fredag tjänst kan diskuteras.

Lön

Månadslön. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Omgående eller efter överenskommelse.

Sjuksköterska till Victoria vårdboende i Limhamn

Regioner
Utgår

2020-11-07

Ansök nu

Dela detta jobb