medrek.se

Sjuksköterska, timvikarier

Regioner
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Sjuksköterska, timvikarier

Vi söker nu leg. sjuksköterska till en härlig arbetsplats på Hallen i Solna. Vi är ett glatt team som behöver stärka upp gruppen sjuksköterskor. Vi arbetar med skratt, vänlighet och omtanke som gör arbetsplatsen extra trivsam.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare.  Vi är alla engagerade medarbetare som arbetar efter vår värdegrund:

Omtanke - Vänlighet - Service ????

Vi söker en sjuksköterska som arbetar med hjärta och kunskap. Vi vill att du är en kompetent, ödmjuk person som är flexibel och gillar att samarbeta med flera yrkeskategorier. Du behöver ha positivt förhållningssätt och vara delaktig i att skapa arbetsglädje på vår arbetsplats. Som sjuksköterska har du en arbetsledande funktion, där du följer upp att ordinationer blir utförda, samt att handleda personal vid behov och följer verksamhetens rutiner. 

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för att säkerställa en god hälso- och sjukvård för de som bor på Hallen. Du och teamet hjälper varandra med det dagliga arbetet på hela boendet. Tillsammans planerar vi, organiserar och följer upp omvårdnadsarbetet utifrån individens behov.

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och är pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner.

Dokumentation sker i Safe Doc. Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert och Svenskt palliativregister.

Kvalifikationer
Svensk Legitimerad sjuksköterska. Gärna Silviacertifierad.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Krav
 Leg Sjuksköterska.

 Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha   god datavana.

Arbetstid/Varaktighet
Timvikarie/visstidsanställning

Lön
Individuell. Kollektivavtal finns.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag
2022-04-15
Ansökningar behandlas löpande och tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag.

Kontaktperson
Åsa Tenggren
Mobil: 073-436 78 21

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Sjuksköterska, timvikarier

Förenade Care AB