medrek.se

Nu söker Trollängen två sjuksköterskor som vill vara med att utveckla och driva vårt boende framåt!

Trollängen är ett särskilt boende med inriktning både mot somatik och demens, samt kortis/växelvårdsplacering. Vi har sex avdelningar med sammanlagt 59 lägenheter för de boende.

Trollängen ligger i Trollbäcken, med god busskommunikation från både Gullmarsplan, Norra Sköndal och Handen. Boendet ligger i ett lugnt område och har en fin tomt på baksidan och uteplatser för utevistelse.

Sjuksköterskorna arbetsleder omsorgen och tillsammans med övrig personal samverkar för att ge den bästa vården till våra boende på Trollängen. Förutom sjuksköterskor och omsorgspersonal arbetar arbetsterapeut, fysioterapeut, aktivitets team, samordnare, enhetschef och verksamhetschef på Trollängen.

Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för både boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu två sjuksköterska som ska ingå i vårat ssk-team. Du kommer att vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska för 15-20 boende. Ansvar för demens alt. somatisk inriktning.

Det är dagligen tre sjuksköterskor i tjänst måndag- fredag, en sjuksköterska i tjänst lördag och söndag. Arbetstiden är förlagt mellan 07-17 samtliga dagar. Schemat är rullande 4-veckors, helgtjänstgöring var 4:e helg.  Omfattning 70- 80%.

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska arbetar du i ett team av sjuksköterskor samt i team med omvårdnadspersonalen, men även tät samarbete med rehab. Du ansvarar och följer upp omvårdnaden och omvårdnadsinsatserna till de boende, så väl som de medicinska insatserna. Du ansvar för att arbeta utifrån gällande lagstiftningar, rutiner och policys. Som sjuksköterska är du närmaste arbetsledning för omsorgspersonalen. Du deltar i den dagliga planeringen och följer upp att insatser blir utförda med gott resultat. Du arbetar utifrån kvalitetsregister och egenkontroller. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar i vårt journalsystem.
Du ansvarar för planerade och akuta insatser hos boende som bor hos oss. Du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL. I arbetet ingår samtal och kontakt med anhöriga och andra externa instanser.

Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, samt dagligen samarbeta med dina kollegor och tillsammans utveckla verksamhetens HSL-rutiner och struktur. Som sjuksköterska på Trollängen ingår du i verksamhetens ledningsgrupp.


Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska med svensk legitimation. Du ska vara en person som tycker om att arbeta med och för människor, ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du måste ha lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Särskilt meriterat är tidigare erfarenhet av liknande arbete och/ eller vidareutbildning inom demens eller äldrevård.

Du ska behärska svenskaspråket i tal och skrift.

Arbetstid och varaktighet

Fastsanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ersättning
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande.

Så ansöker du
Varmt välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Kontakt
Verksamhetschef Elin Blomdahl
E-postadress: elinb@forenadeare.com

logo

Sjuksköterska Trollängen

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2023-01-29

Ansök nu

Dela detta jobb