medrek.se

Sjuksköterska. Välkommen till oss på FE GI Endoskopi, Solna!

Regioner
Utgår

2019-03-06

Ansök nu

Sjuksköterska. Välkommen till oss på FE GI Endoskopi, Solna!

Vi erbjuder  
En trevlig arbetsplats på nya Karolinska. Vi delar sedan flytten vårdgolv med bland annat Bronkoskopin och arbetar för fullt med att skapa vår gemensamma arbetsplats. Här är din erfarenhet och dina idéer viktiga.  
 
Om tjänsten  
På Funktionsenhet GI Endoskopi utför avancerade endoskopiska ingrepp. Vi bedriver både Akut och Elektiv verksamhet. Vi gör undersökningar som gastroskopier, koloskopier, endoskopiska ultraljud med finnålspunktion och PEG-inläggningar.  
 
Som sjuksköterska hos oss är du omvårdnadsansvarig för patienten och assisterar skopisten vid undersökningarna. Du övervakar patienter som blivit sederade. Du arbetar med tidsbokning och telefonrådgivning.  
 
Vi arbetar med några av Sveriges främsta endoskopister och forskning och utbildning är en del av vår vardag. Vi arbetar aktivt för att säkerställa patientsäkerhet och personcentrering. Vi tar ansvar och har ett stort inflytande på vår arbetsmiljö.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.  
 
Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, du har god organisations- och planeringsförmåga.  
Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier.  
Du tycker om medicinsk teknik och trivs med variationen i arbetsuppgifterna, blandningen mellan det akuta och det planerade.  
Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkesvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av endoskopi 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
4. Yrkeslegitimation  
 
 
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Ulrika Mjörnell 
Chefsjuksköterska
contacticon phone 070-085 67 03

Fackliga representanter
Vårdförbundet, vardforbundet.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska. Välkommen till oss på FE GI Endoskopi, Solna!

Karolinska Universitetssjukhuset