medrek.se

Sjuksköterska, vardagar, dagtid till Urologimottagningen K62, Huddinge

Regioner
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Sjuksköterska, vardagar, dagtid till Urologimottagningen K62, Huddinge

Referens nummer

2021/2340

Vi erbjuder
Du kommer efter individuell inskolning ingå i vårt engagerade- och kompetenta team som vårdar patienter med olika urologiska sjukdomar. Våra huvudsakliga områden är blåscancer, njurcancer, neurourologi samt patienter med avancerad njurstenssjukdom.

Om tjänsten
Vi som arbetar på K62 är Sjuksköterskor, Undersköterskor, Uroterapeuter och Urologer. Vi månar om ett gott samarbete med patienten i centrum. Vi arbetar dagtid, måndag till fredag.

Arbetsuppgifterna på K62 är spännande och omväxlande, med möjlighet till rotation mellan våra enheter på mottagningen. Du arbetar i nära samarbete med vana kollegor och Urologer.
På mottagningen assisterar vi vid undersökningar och mindre transurethrala ingrepp och behandlingar. Vi har även sjuksköterskemottagning och telefonrådgivning.

På Njurstensenheten behandlas patienter med avancerad njurstenssjukdom med Extracorporal stötvågsbehandling (ESVL). På enheten utförs även inläggning och byten av uretärstent.

Vi söker dig
Vi söker dig som:

  • Samarbetar för att nå gemensamma mål; hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Är prestigelös och hjälper till där det behövs.

  • Är nyfiken och engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet. Håller dig uppdaterad inom din profession och kring vad som sker inom verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet inom urologi och/eller endoskopiskverksamhet.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet: Trine Aronsen

Telefon
trine.aronsen@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska, vardagar, dagtid till Urologimottagningen K62, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset