medrek.se

Sjuksköterskekollega till högspecialiserad infektionssjukvård!

Regioner
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Sjuksköterskekollega till högspecialiserad infektionssjukvård!

Vår arbetsplats kännetecknas av ett gott klimat och en bra sammanhållning! Vi är Sveriges största enhet för högspecialiserad infektionssjukvård och vårt mål är att alltid ge den bästa vården till våra infektionspatienter.

Att mobilisera våra krafter och ställa om till att hantera en pandemi är en beredskap som alltid finns hos oss. Infektionssjukvård är alltid utvecklande, spännande och viktigt!
 

Vi söker nu en kollega som vill arbeta tillsammans med oss på avdelning 4 Infektion (I64). Hos oss vårdas patienter med komplicerade infektioner som Sepsis, HIV/AIDS och infektioner i centrala nervsystemet, skelett, hud och mjukdelar. Här utreds även patienter med oklara infektioner där du ingår i detektivarbetet kring patienten. Du har stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och få en bred kunskap i akutsjukvård och högspecialiserad omvårdnad för patienter med infektionssjukdomar.

Vi erbjuder

  • En arbetsgrupp som stöttar varandra och har mycket värme och glädje.
  • Stimulerande och spännande arbetsuppgifter och stora möjligheter till kompetensutveckling.  
  • Intensivkurs i tre dagar för alla nyanställda med fokus på infektionssjukdomar och infektionsspecifik omvårdnad.  
  • Individuellt anpassad introduktion.  
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare.  
  • Treskift eller endast nattarbete

Om tjänsten
I din roll som sjuksköterska samarbetar du nära med andra yrkeskategorier såsom läkare och undersköterskor. Du ansvarar för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbetet. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt. Vi kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära och varmt samarbete mellan olika professioner.

Vi söker
En kollega som vill vara en del av vårt fina arbetslag och vill ta chansen att bredda sin kompetens och få nya erfarenheter. Du är intresserad av att arbeta med akutsjukvård med inriktning Infektion och att lära dig mer om högspecialiserad infektionssjukvård. Vi välkomnar både nyexaminerade sjuksköterskor och sjuksköterskor med tidigare erfarenhet.  
 

Kvalifikationer 

  • Krav:  Legitimerad sjuksköterska  
  • Meriterande: Tidigare erfarenhet av akutsjukvård

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterskekollega till högspecialiserad infektionssjukvård!

Karolinska Universitetssjukhuset