medrek.se

Sjuksköterskestudenter för timanställning till rollen som undersköterska inom Tema Cancer

Regioner
Utgår

2022-10-23

Ansök nu

Sjuksköterskestudenter för timanställning till rollen som undersköterska inom Tema Cancer

Vi söker just nu dig som är sjuksköterskestuderande! Om du vill komma ut i arbetslivet och jobba på ett akutsjukhus för att vässa till din kompetens och erfarenhet, är du välkommen till oss. Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom under olika skeden i sin cancersjukdom. 

Vi erbjuder
Få en strukturerad och anpassad inskolning Ett stimulerande och utvecklande jobb där du gör skillnad. Varierande arbetsuppgifter. Erfarna och engagerade kollegor. Chansen att fortsätta växa i din profession och inom Tema cancer där det finns oändliga möjligheter

Om tjänsten
Detta är en timanställning vilket betyder att du arbetar efter behov, gärna dag och kvällspass både under vardagar och helger. Annonsen är en öppen annons  för hela Tema Cancer, du kommer kunna rangordna i din ansökningsformulär vilken enhet du helst vill till.

Arbetsuppgifter kan variera mellan dom medicinska enheterna men vi arbetar med högspecialiserad omvårdnad av både kirurgiska och medicin onkologiska patienter. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsvilja.

Du fortsätter att utveckla dina färdigheter och arbetar självständigt i den patientnära omvårdnaden i samarbete med mer erfarna kollegor.

Vi rekryterar till Tema cancers samtliga Medicinska enheter, avdelningar. Du kan läsa mer om oss här.

  • Bröst-, Endokrina tumörer och Sarkom (Solna/ Huddinge)
  • Bäckencancer (främst Solna)
  • Cellterapi och Allogen stamcellstransplantation (Främst Huddinge)
  • Hematologi (Solna/ Huddinge)
  • Huvud-, Hals-, Lung- och Hudcancer (främst Solna)
  • Strålbehandling (Solna/ Huddinge)

Vi söker 

Dig som:

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.
  • Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar sig till situationen.

Kvalifikationer

Krav: du ska vara behörig att arbeta som undersköterska vilket innebär att du som sjuksköterskestuderande och har avslutat T4.

Meriterande: Erfarenhet från avdelningsarbete

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I och med nya riktlinjer vad gäller underskötersketiteln kommer ditt anställningsavtal löpa på fram till 1 juli 2023, därefter kommer nytt avtal behöva formas med ny titel då Undersköterska blir en skyddad yrkestitel.

Läs mer här(öppnas i nytt fönster).

Välkommen med din ansökan!

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterskestudenter för timanställning till rollen som undersköterska inom Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset