medrek.se

Sjuksköterskor

Företag Gagnef kommun
Regioner
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Sjuksköterskor

Tycker du om att arbeta med människor och vill ha ett spännande och givande arbete? Gagnefs kommun söker sjuksköterskor med placering i hemsjukvård eller särskilt boende. Är du intresserad kan vi erbjuda dig ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Hälso- och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, medicinsk ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Verksamheten har ett unikt samarbete mellan och med olika professioner inom kommunen samt med vårdcentralen, något vi är stolta över. Arbetsplatsen kännetecknas av en god stämning med ett gott klimat, här har vi roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter:
Att arbeta som sjuksköterska inom kommunen innebär att du utreder, bedömer och följer upp specifika omvårdnadsåtgärder. Du handleder, utbildar och delegerar hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal.
Vi ser gärna att du medverkar till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten och vi är lyhörda för dina specifika intresseområden inom sjuksköterskeyrket. Du kan själv påverka hur du lägger upp ditt arbete och ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande med vidareutbildning. God kunskap om gällande lagstiftning och datakunskaper är ett krav. Vi värdesätter att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har bra struktur i ditt arbete. Vi ser även god samarbetsförmåga och personlig mognad som viktiga egenskaper hos dig.

Arbetstid/varaktighet:
Tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad kan diskuteras. Arbetstiden är oregelbunden vilket innebär dag-, kväll-, helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har individuell schemaplanering med helgtjänstgöring var fjärde helg.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till patienterna.

Övrigt:
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Ev. insända pappershandlingar återsändes ej. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Krav på körkort klass B med manuell växellåda.

Dela detta jobb

Sjuksköterskor

Gagnef kommun