medrek.se

Välkommen till Avdelning 18, en kirurgisk vårdavdelning med både ett akut och ett elektivt flöde. Vårt trivsamma arbetslag har precis flyttat in i sjukhusets helt nyrenoverade vårdbyggnad där alla patienter vårdas i enkelrum. Hos oss får du en stimulerande och modern arbetsmiljö. Vi erbjuder dig ett ledarskap som lyfter dig som medarbetare i din yrkesvardag och självklart ett kontinuerligt medarbetardrivet förbättringsarbete. 

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  
Som sjuksköterska på kirurgisk vårdavdelning kommer du att jobba med patienter som bl.a. har Piccline, Port a cath, stomier, epiduralsmärtlindring och sköta avancerade såromläggningar, VAC.  Du leder och utvecklar arbetet runt våra patienter. Det finns goda möjligheter till individuell utveckling inom olika ansvarsområden relaterat till patienter och verksamhet.      

Dina personliga egenskaper:  
Vi söker dig som drivs och trivs av att arbeta i team och alltid har patienten i fokus. Som person är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och hanterar stress väl. Du har nära till skratt, är vetgirig i ditt yrke och hjälpsam i ditt sätt.  
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Dina kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Din introduktion på avdelningen anpassas efter dina behov och önskemål.    

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.  

Implementering av det s.k. 24/7-avtalet pågår på sjukhuset vilket bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete. Kvarstannandebonus och dubbelt natt-OB tillämpas redan. 

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  
Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstiden gång!   

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Sjuksköterskor, Avdelning 18, Södertälje sjukhus AB

Ansök nu

Dela detta jobb