medrek.se

logga

Sjuksköterskor/Distriktsköterskor sommarvikariat

Ansök nu

Sjuksköterskor/Distriktsköterskor sommarvikariat

Arjeplog kommun

I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel.

Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen.

Beskrivning

I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom Hälso- och sjukvårdsenheten i Arjeplog, med atbete inom hemsjukvård och arbeta på Särskilt boende.

I detta ingår bland annat att planera och leda omvårdnadsarbetet, handleda, instruera och delegera  omsorgspersonalen. Teamarbete med övriga professioner

Arjeplogs kommun har ansvar för hemsjukvården och hembesök från 18 år.

Viss beredskap och helgtjänst ingår i tjänsten.

Du kommer att ingå i kommunens hälso- och sjukvårdsenhet som förutom sjuksköterskor omfattar arbetsterapeuter och fysioterapeut.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med VUB Distrikt alt Äldrevård kommer att prioriteras§. Meriterande är erfarenhet från arbete inom hemsjukvård och äldreomsorg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillträde 2021-06-01 eller enligt överenskommelse

Varaktighet till och med 2021-08-31 eller enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontakt    

Görgen Åberg, 0961-14189

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor/Distriktsköterskor sommarvikariat

Arjeplogs Kommun - Hälso- och sjukvården