medrek.se

På avdelningen arbetar du med en stor bredd av infektioner. Patienterna som vårdas är allt ifrån ungdomar med körtelfeber till äldre patienter med svåra bakteriella infektioner. De största diagnosgrupperna är lunginflammation, sepsis, njurinfektion, mag- och tarminfektion samt hud- och mjukdelsinfektion. På avdelningen förekommer även patienter med ovanligare sjukdomar som tuberkulos och endokarit.

Välkommen att utveckla dig inom bemanning tillsammans med oss på Mix Medicare. Vi erbjuder dig utveckling i karriären genom många intressanta tjänster, goda villkor samt konkurrenskraftig lön.

Just nu söker vi 3 sjuksköterskor inom infektion på hel-/deltid till ett sjukhus i Stockholm, för kunds räkning.

Sjuksköterskeexamen, ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är våra grundläggande krav. Erfarenhet inom infektionsvård är meriterande och du bör själv ha haft vattkoppor för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Självklart måste du kunna kommunicera på svenska.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Sjuksköterskor infektion, Stockholm

Företag Mix Medicare
Regioner
Utgår

2018-10-15

Ansök nu

Dela detta jobb