medrek.se

Välkommen till en vårdavdelning för akut sjuka medicinpatienter med dygnet runt-verksamhet på ett sjukhus i Stockholm. Som sjuksköterska arbetar du i tvärprofessionella team där patienten står i fokus. Samarbetet i teamet är en förutsättning för vårdarbetet.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak traditionellt avdelningsarbete där du ansvarar för att arbetsleda omvårdnad, utföra bedömningar, administrera läkemedel, utföra omvårdnadsplaner och ta hand om utskrivningsprocessen.

Utveckla dig inom bemanning tillsammans med oss på Mix Medicare. Vi erbjuder dig utveckling i karriären genom många intressanta tjänster, goda villkor samt konkurrenskraftig lön.

Just nu söker vi på hel-/deltid 4 sjuksköterskor inom internmedicin centralt i Stockholm, för kunds räkning.

Sjuksköterskeexamen, ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är våra grundläggande krav. Erfarenhet inom internmedicin är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Självklart måste du kunna kommunicera på svenska.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Sjuksköterskor inom internmedicin centralt i Stockholm

Ansök nu

Dela detta jobb