medrek.se

Som sjuksköterska arbetar du med patienter på en elektiv avdelning. Patienterna utreds och behandlas för kirurgiska sjukdomar och bland de vanligare förekommande ingreppen finns stora bukoperationer, canceroperationer och obesitasoperationer, men även intag från akuten.

Just nu söker vi på hel-/deltid 2 sjuksköterskor inom kirurgi i Södertälje, för kunds räkning.

Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet, ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är våra grundläggande krav. Erfarenhet inom kirurgivård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. För uppdraget behöver du ha erfarenhet av journalsystemet Take care. Naturligtvis måste du kunna kommunicera på svenska.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Sjuksköterskor inom kirurgi i Södertälje

Företag Mix Medicare
Regioner
Utgår

2018-10-07

Ansök nu

Dela detta jobb