medrek.se

Du som konsult för Mix Medicare kommer att ha en viktig roll på avdelningen. Du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov samt in- och utskrivning av patienter och är en viktig länk mellan övrig personal och patienterna. Du ser helheten och hanterar patienternas medicinering, provtagning och olika kontroller med mera.

Just nu söker vi på hel-/deltid 2 sjuksköterskor inom psykiatri i Huddinge, för kunds räkning.

Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet, ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är våra grundläggande krav. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Naturligtvis måste du kunna kommunicera på svenska.


Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartners.

Sjuksköterskor inom psykiatri i Huddinge

Företag Mix Medicare
Regioner
Utgår

2018-10-07

Ansök nu

Dela detta jobb