medrek.se

Som sjuksköterska kommer du att ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Arbetet handlar om att hjälpa patienterna att hitta olika sätt att hantera sin livssituation med psykisk sjukdom. Du kommer att vara en viktig länk till anhöriga och övrig personal med ett helhetsperspektiv över både patient och närstående.

Just nu söker vi 2 sjuksköterskor på hel-/deltid inom psykiatri i Uppsala, för kunds räkning.

- Du är genuint intresserad av människor och sätter patienten i fokus
- Du har lätt att förstå patienters och anhörigas situation
- Du är lyhörd och öppen i kontakterna med andra

Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet är ett grundläggande krav, specialistutbildning inom psykiatri är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Naturligtvis måste du kunna kommunicera på svenska.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Sjuksköterskor inom psykiatri, omgående till Uppsala

Ansök nu

Dela detta jobb