medrek.se

Sjuksköterskor/Koordinatorer till PO Neurokirurgi i Solna

Regioner
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Sjuksköterskor/Koordinatorer till PO Neurokirurgi i Solna

Är du en erfaren sjuksköterska som tilltalas av att varje dag finna lösningar? Vi söker nu sjuksköterskor för en kombinerad roll med kliniskt arbete som sjuksköterska inom PO Neurokirurgi och ett uppdrag som koordinator på 20%!

Om tjänsten 

De dagar du tjänstgör i koordinatorsfunktionen har du ett övergripande operativt ansvar för att säkerställa att vi utnyttjar våra vårdplatser på ett optimalt sätt. Det koordinerade arbetet utförs i tätt samarbete med operationsansvarig neurokirurg, jourhavande neurokirurg, omvårdnadschefer, koordinatorer/vårdledare och produktionskoordinatorer, inom såväl vårt PO och tema som med våra samarbetspartners inom Karolinska universitetssjukhuset olika funktioner. Uppdraget innefattar även ett dagligt samarbete med andra vårdenheter och sjukhus inom Stockholms Läns Landsting. Totalt är ni fem koordinatorer som i samråd schemalägger er tid, och har ett gemensamt ansvar för att denna funktion finns tillgänglig måndag till fredag alla dagar förutom så kallade röda dagar med arbetsstart kl. 06.45.

Omvårdnadschefer och vårdenhetschef, såväl som medicinskt ledningsansvarig läkare och dygnet runt-bakjour, finns som stöd i arbetet gällande medicinska oklarheter och på vårdenheterna. Inom koordinatorsgruppen kommer ni även att ha regelbundna möten tillsammans med omvårdnadschef för att kunna utveckla uppdraget och verksamheten samt få tillfälle för reflektion.  

Din resterande arbetstid arbetar du kliniskt som sjuksköterska inom vårt Patientområdes olika vårdnivåer såsom inskrivningsmottagning, dagvård, avdelningsarbete post-operativ övervakning eller intermediärvård. 

Vi erbjuder 

Hos oss får du en spännande och utvecklande tjänst där du inom Tema Neuro är med och bidrar till neurosjukvård i världsklass! Här arbetar vi med ett närvarande och coachande ledarskap, och arbetar för en gemensam värdegrund där vi bemöter såväl varandra som våra patienter med omtanke och respekt. Rollen innebär att du får stora möjligheter att inom ramen för vår verksamhetsmodell kontinuerligt påverka, utforma och utvärdera uppdraget.  

Vi söker 

Du som söker är trygg i din roll som sjuksköterska och förväntas kunna stötta och komma med råd till övriga medarbetare inom patientområdet.  

Du är strukturerad och kan prioritera ditt arbete väl. Vi ser att du är flexibel, har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier och vågar komma med nya idéer och förslag. Du har förmåga att se på vår verksamhet utifrån ett helhetsperspektiv både på patientområdes-, tema- och sjukhusnivå. Givetvis arbetar du med ”patienten först” som ledord. 

Uppdraget som koordinator gäller 2 år och i detta fall söker vi 2 kollegor varav en tjänst gäller tom augusti 2020.

Kvalifikationer  

- Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård, kirurgisk vård och/eller neurosjukvård 

- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift 

- Erfarenhet av att arbeta i en verksamhet som bedriver elektiv kirurgi parallellt med ett akut jourflöde. 

Specialistutbildning i kirurgi är meriterande liksom tidigare arbete som koordinator, vårdledare eller ledningssjuksköterska. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. 

Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor/Koordinatorer till PO Neurokirurgi i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset