medrek.se

logga

Sjuksköterskor natt till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Regioner
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Sjuksköterskor natt till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen är en verksamhet inom Leanlinks affärsområde Äldreomsorg som arbetar med att ge kvalitetssäker vård till kommunens medborgare inom hemsjukvård, kommunsjukvård och rehabilitering. I vår verksamhet samarbetar sjuksköterskor, undersköterskor med olika specialistutbildningar samt fysio- och arbetsterapeuter. Tillsammans är vi närmare 150 medarbetare och drivs av våra ledord om att skapa bra dagar tillsammans. Vi bedriver hälso- och sjukvård inom hela Linköpings kommun och söker nu dig som vill vara med och skapa bra nätter inom vår jourverksamhet. Jourverksamheten utgår från Ålerydsvägen 5 och har stora delar av Linköpings kommun som ansvarsområde.

Tjänstens omfattning är 75-80% och arbetstiden är förlagd till natt 21:00-08:15, samt var tredje helg. Utöver det finns det möjlighet att arbeta dag- eller kvällspass (08:00-16:30, 16:30-21:30) för att öka sysselsättningsgraden. 

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska i Hälso- och sjukvårdsorganisationen ansvarar du i din yrkesroll för att leda omvårdnadsarbetet och att tillsammans med övriga medarbetare göra en samlad bedömning och utföra hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån patientens behov. Att arbeta som sjuksköterska på natten innebär att du tillsammans med en kollega får möta olika vårdbehov även inom LSS och social omsorg. Det ger dig en möjlighet att utvecklas i din roll och skapa en bred erfarenhet inom hälso- och sjukvård.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hantera läkemedel, ge infusioner, hantera läkemedelspumpar och övrig medicinteknisk utrustning. Du får göra bedömningar utifrån varje specifik händelse, utföra åtgärder och även uppföljningar samt telefonrådgivning till omvårdnadspersonal för de patienter som kommunen ansvarar för. Du får också assistera vid läkares myndighetsutövning och vid akuta hembesök. För att du ska få en bra start och kunna trivas i din roll erbjuder vi en individuellt utformad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller som kommer vara färdigutbildad till sommaren. Det är även meriterande om du har en påbyggnadsutbildning inom området, eller om du har arbetslivserfarenhet inom hälso- och sjukvård eller äldreomsorg. I tjänsten ingår det mycket patient- och anhörigkontakt och dokumentation och det är därför ett krav att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du som söker behöver också ha B-körkort.

Som person är du självgående, tar ditt uppdrag på stort allvar och kan driva processer framåt. Du har också lätt för att arbeta tillsammans med andra där du lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du kan visa på gott omdöme under tidspress och att du har förmågan att fatta snabba beslut utifrån den information du har. Vi söker också dig som är trygg i din roll som sjuksköterska med god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75-80% men med möjlighet till ökad sysselsättningsgrad med dag- och kvällspass

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 9417

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor natt till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Linköpings kommun