medrek.se

Som sjuksköterska kommer du att spela en viktig roll på den internmedicinska vårdavdelningen med inriktning neurologi, stroke och diabetes. Patienterna läggs in på avdelningen via akutmottagningen i första hand, men även från intensivvårdsavdelningen och medicinmottagningen. På avdelningen vårdas patienter med olika internmedicinska tillstånd, med särskild profilering mot neurologiska sjukdomar.

Just nu söker vi på heltid 3 sjuksköterskor natt till Södertälje sjukhus till arbete på en internmedicinsk vårdavdelning, för kunds räkning.

Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet, ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är våra grundläggande krav. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Självklart måste du kunna kommunicera på svenska.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Sjuksköterskor natt till Södertälje sjukhus

Företag Mix Medicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-15

Ansök nu

Dela detta jobb