medrek.se

logo

Sjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor till Mandometerkliniken

Regioner
Utgår

2023-03-13

Ansök nu

Sjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor till Mandometerkliniken

Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma.  Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. Närståendestöd, brukarstöd och motiverande samtal är viktiga inslag i behandlingen https://mando.se/mandometermetoden/.

För närvarande finns verksamhet vid fem kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.

Inom kort kommer Mandometerkliniken vara en av få vårdgivare som kommer att bedriva nationell högspecialiserad vård för svårbehandlade ätstörningar och svårbehandlat självskadebeteende. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett intressant arbete i en trivsam miljö där du blir en nyckelperson i behandlingen av klinikens patienter, både barn och vuxna. Du arbetar i team där olika yrkeskategorier samarbetar i patientens vård. Du kommer att följa patienterna genom hela behandlingen och Du har stora möjligheter att påverka både vården och Din egen utveckling. Du gör bedömningar, uppföljningar, och dokumenterar samt handleder omsorgspersonal i sjukvårdsfrågor. Ditt arbete är självständigt samtidigt som ditt team med beteendevetare, socionomer, undersköterskor, dietister och läkare hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Du får:

  • Inskolning anpassad efter Dina behov

  • Intern utbildning genom Mandoakademin, där Du får kunskap om olika ätstörningar och hur de behandlas enligt Mandometermetoden och dess fyra hörnstenar

  • Utbildning i motiverande samtal

Kompetenser

Du är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med intresse för och gärna även erfarenhet av behandling av patienter med ätstörningar. Du vill utvecklas i ditt arbete, är öppen för nya behandlingar och intresserad av vetenskapliga landvinningar om motivation och följsamhet i behandlingen och i hjärnforskningens och genetikens bidrag till viktreglering.

Dina personliga egenskaper

Vi söker Dig som har ett genuint intresse av människor och en vilja att vara med och göra skillnad för våra patienter. Du är lojal, positiv och har en god social förmåga, tycker om att samarbeta med andra, både självständigt och i team. Du befinner dig mitt i behandlingen och måste därför kunna prioritera och samordna ditt arbete väl. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare, inleds med provanställning.
Heltid, dag alternativt dag/kväll och var tredje helg

Ersättning

Månadslön

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.
Ansökan och CV skickas via "Ansök nu".
Rubricera ansökan med Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska och om Du söker dag eller dag/kväll/helg.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Övrigt

Vi gör registerkontroller i samband med anställning.

När du ansöker om arbete samtycker Du till att Dina personuppgifter registreras och behandlas för att fullgöra de uppgifter som är nödvändiga i samband med rekrytering. Uppgifterna sparas så länge de behövs under ansökningstiden.

Du kan återta Din ansökan när Du vill utan att säga varför genom att kontakta kimberley.gussander@mando.se Ange vilken tjänst du sökte.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av annonser.

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor till Mandometerkliniken

Mando Group AB, Mandometerklinikerna