medrek.se

Söker du en seriös arbetsgivare med trygga villkor som gör det möjligt för dig att vara flexibel med uppdrag? Är du sjuksköterska och nyfiken på nya utmaningar på en spännande arbetsplats? Då är du rätt person för att jobba hos oss. För mer information och frågor kring tjänsten kontakta konsultchef Farinaz Akbari på 072-246-23-80 eller maila på farinaz.akbari@dedicare.se. 
Dedicare söker er som är grundutbildade sjuksköterskor med start omgående eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig med

• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga är viktigt då man behöver vara en person som kommer överens med de flesta. Du ska ha intresse och förmåga att möta patienter såväl som anhöriga i svåra situationer och därför är personlig mognad en betydelsefull egenskap. Du har en förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Du kan anpassa dig som person och är flexibel där det behövs med viljan att verka för verksamhetens behov. Du är van vid och trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter i växlande tempo.

Ansökan
Tar tacksamt emot din ansökan via annonsen eller på e-post. Varmt välkommen att ansöka senast den 25 Oktober men gärna idag då urval och intervjuer sker löpande!  På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag.
 

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn.

Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.

Varje konsult får en personlig och nära kontakt med sin chef med stöd och möjlighet till utveckling! Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Sjuksköterskor sökes till akutmottagningar i Stockholm

Företag Dedicare
Regioner
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb