medrek.se

logga

Sjuksköterskor som söker frihet till Medlink

Företag Medlink
Regioner
Utgår

2020-07-22

Ansök nu

Sjuksköterskor som söker frihet till Medlink

 

Sjuksköterskor som söker frihet till Medlink

 

Drömmer du om mer frihet och flexibilitet? Vill du ha möjlighet att bestämma över din egen tid och lägga fokus på det du gör bäst – att vårda patienter? Ta då chansen att bli bemanningssjuksköterska hos Medlink! Vi söker löpande sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inom flera olika avdelningar och områden för uppdrag i sommar och höst. Tillsammans ser vi till att du får ett uppdrag som matchar dig, din kompetens och dina framtidsdrömmar.

 

Om tjänsten

Arbetsbelastningen inom hälso- och sjukvården har på grund av Covid-19 ökat och med anledning av detta söker vi dig som är sjuksköterska som nu vill ta chansen att bli bemanningssjuksköterska och bidra där det behövs som mest! Som bemanningssjuksköterska hos Medlink är allt möjligt. Du kan jobba som sjuksköterska på heltid, deltid eller bara ta några extra pass. Du får också möjlighet att för en tid bo i en ny stad samtidigt och utvecklas både personligt- och kompetensmässigt. Du berättar vad för typ av tjänst, omfattning och var i landet du vill arbeta. Därefter får du kontakt med en bemanningsansvarig som utifrån dina önskemål ger dig förslag på passande uppdrag. När vi hittat rätt uppdrag presenterar vi dig för uppdragsgivaren. Därefter finns vi med dig hela vägen och sköter allt det praktiska kring ditt uppdrag såsom boende och resor om du jobbar på annan ort.

 

Du erbjuds

  • Konkurrenskraftig lön och goda förmåner

  • En flexibel anställning där uppdrag anpassas efter dina önskemål 

  • Möjlighet att utvecklas inom nya områden och på nya platser

  • Ett trevligt och tillgängligt team som finns för dig under hela uppdraget 

Vi söker dig som är

  • Legitimerad sjuksköterska 

  • Talar och skriver obehindrat på svenska

Övrig information

Vi begär utdrag ur belastningsregistret samt kontrollerar din legitimation via HoSp samt IVO

Omfattning: Heltid, varierad tjänstgöringsgrad efter överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning utifrån erfarenhet, kompetens och uppdrag

Placering: Uppdragsgivare finns i hela Sverige, både inom privat och offentlig sektor

 

Information om företaget

Medlink är ett av Nordens snabbaste växande vårdbemanningsföretag. 

Sedan starten har vi haft ett tydligt mål – att vara den bästa arbetsgivaren för våra läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och socionomer. Allt vi gör genomsyras av våra ledord Kvalitet, Service och Engagemang.  Vi vill vara mer än en personalpool för landsting, kommuner och andra vårdgivare, vi vill vara en partner som fungerar som stöd i vått och torrt. Därför är våra konsultchefer noggrant utvalda med spetskompetens inom sina respektive verksamhetsområden. Välkommen till oss!

 

 

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor som söker frihet till Medlink

Medlink