medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Västra närsjukvårdsområdet har ett sjukhus, fem regiondrivna hälsocentraler samt Livsstilsmedicin Österåsen. I området finns två kommuner. Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och tre verksamhetschefer.

Avdelning 16 och avdelning 17 i Sollefteå är två avdelningar som ingår i västra närsjukvårdsområdet. På avdelning 16 och 17 vårdas övervägande allmänmedicinska patienter. Avdelning 16 med sina 18 vårdplatser är inriktad mot kardiologi och har sin spetskompetens i vård av hjärtpatienterna. Avdelning 17 har 16 vårdplatser där fokus ligger på de patienter som drabbats av stroke och är i behov av rehabilitering. Avdelningarna har ett starkt samarbete och arbetar i nuläget tillsammans där ansvaret delas gemensamt mellan två enhetschefer. På våra avdelningar arbetar vi i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat till oss på Kardiologiavdelning 16 och Strokeavdelning 17 i Sollefteå!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en medicinsk vårdavdelning, du leder och fördelar arbetet i din grupp till den undersköterska som du jobbar tillsammans med samt ser till att ha aktuella uppgifter runt patienten inför rond. Vi har sjukgymnast och arbetsterapeut på avdelningarna samtliga vardagar. Avdelningarna har dygnet runt verksamhet med arbetstid dag/kväll/natt/helg.

Då båda våra avdelningar är mindre enheter, hjälps vi åt med bemanning. Inför sommaren kan vi komma att slå ihop avdelningarna. Vi ser det som en styrka att de båda enheterna är enade med gemensamma rutiner så långt det går och där personalen hjälper varandra vid behov. Personalen har sin hemavdelning för att stärka upp kompetensen runt våra specialiteter. Vi är ett härligt gäng som alla sätter patienten i fokus!

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med god arbetsmiljö samt möjlighet till friskvård. Du har givetvis möjlighet till utbildning och när du börjar får du en individanpassad inskolning. Vi har individuell lönesättning, möjlighet till individuella önskescheman samt kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser, för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i det svenska språket. Har du sjukhusvana är det meriterande men vi söker även dig som är nyutbildad. För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som kan ta snabba beslut men samtidigt göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och har en positiv attityd till arbetet och kollegorna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid sommarrekrytering görs löpande urval och tillsättning, så ansök redan idag,
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann Edholm

Enhetschef

Telefon: +4662019265

E-post: ann.edholm@rvn.se

Birgitta Kjellström

Vårdförbundet

Telefon: +4662019142

E-post: birgitta.kjellstrom@rvn.se

logga

Sjuksköterskor sommarvikariat till vårdavdelning 16 och 17, Sollefteå

Regioner
Utgår

2022-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb