medrek.se

Om oss

Avdelning 4 är en internmedicinsk vårdavdelning med 24 vårdplatser. På avdelningen vårdas framför allt patienter med hjärtarytmier, hjärtsvikt och lunginflammation. Andra förekommande diagnoser är t ex diabetes och KOL. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Norrtälje sjukhus fick nyligen en andraplats i Dagens medicins kvalitetsgranskning av mindre sjukhus i landet. Vi får toppbetyg av både patienter och medarbetare, har Stockholms läns kortaste väntetider och ett välfungerande samarbete med övriga enheter på vårt trivsamma sjukhus. 

 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Som sjuksköterska ansvarar du för cirka åtta patienter. Ditt team består bland annat av undersköterskor, läkare och paramedicinare. Du kan arbeta nära patienten eftersom mycket av för- och efterarbetet dagtid sköts av dina kollegor i teamet. Med patienten i fokus bidrar du till en sjukhusvistelse som präglas av trygghet, delaktighet och respekt. Många av våra patienter är svårt sjuka med stort behov av både medicinskt omhändertagande, god omvårdnad samt planering inför utskrivning. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med väl inarbetade rutiner, individuellt anpassad introduktion samt individuell schemaplanering och flextid. Nytt arbetstidsavtal med kvarstannandebonus och högre ersättning för obekväm arbetstid kommer implementeras senast under första kvartalet 2019. 
 
På Norrtälje sjukhus erbjuder vi dig som sjuksköterska en utvecklande, stimulerande och patientnära arbetsdag samt möjlighet till att få en bred kunskapsbas inom medicin. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra.  Ett väl genomtänkt utvecklingsprogram väntar dig som ny och du har alltid möjlighet till ytterligare kompetensutveckling genom vårt fokus på forsknings- och utvecklingsarbete. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus. Nattarbete kan förekomma och ingår i tjänsten. Vi kan erbjuda både heltid och deltidstjänstgöring.
 
Om dig

Vi söker dig som är leg sjuksköterska och som värdesätter din omvårdnadskompetens. Erfarenhet från akutsjukvården är meriterande men inget krav. Vi välkomnar även dig som går sista terminen på sjuksköterskeprogrammet att göra en ansökan. Du lockas av att avdelningen är välfungerande med rutiner och ordning & reda. Du blir en självklar länk för att det består. Vi söker dig som är nytänkande och öppen för nya arbetsformer, är uthållig och kan ta snabba beslut. Kvalitet- och patientsäkerhet är viktigt för dig och du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Sjuksköterskor till akut/internmedicinsk vårdavdelning

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb