medrek.se

Som sjuksköterska på akuten arbetar du i team, en förutsättning för att kunna ge vård med hög kvalitet på ett patientsäkert sätt. Fokus ligger just på akuta insatser kring medicinska tillstånd, buk-, skall- och skelettskador och mycket svårt sjuka som kommer in med ambulans. Du möter ma¨nniskor i livsavgo¨rande o¨gonblick som kräver kapacitet, skärpa och lugn, även i stressiga situationer.

I arbetet ingår journalföring och informationshantering i Cosmic. Mottagningen är dygnet runt-öppen och bemannad dag, kväll, natt och helg.

Uppdraget startar 1 oktober 2018 och pågår till och med 31 mars 2019, med möjlighet till förlängning.

Välkommen att utveckla dig inom bemanning tillsammans med oss på Mix Medicare. Vi erbjuder dig utveckling i karriären genom många intressanta tjänster, goda villkor samt konkurrenskraftig lön.

Just nu söker vi på hel-/deltid 5 sjuksköterskor till akuten i Uppsala från och med hösten 2018, för kunds räkning.

Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet, HLR-utbildning, ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är våra grundläggande krav. Erfarenhet inom akutvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och ansvarstagande förmåga plus att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Självklart måste du kunna kommunicera på svenska.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Sjuksköterskor till akuten i Uppsala

Företag Mix Medicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-16

Ansök nu

Dela detta jobb